perjantai 15. huhtikuuta 2016

Sisustuspohdintoja Aavan huoneeseen

Mua on pitkään ahdistanut Aavan huone tai lähinnä se, että siellä on paljon erilaisia huonekaluja ja en saa niitä kivasti aseteltua millään. Paremmin näet huonetta esimerkiksi täältä. Varsinkin tuo korkea lipasto ei ole oikein löytänyt paikkaansa eikä sillä ole funktiota, koska se on täynnä kaikkea muuta kuin Aavan leluja. Sitä ei ole myöskään pultattu seinään kiinni, niin pelottaa, että Viia saa sen nurin. Tosin kokonaanhan se ei onneksi mahdu kaatumaan, kun siinä on tuo hyllykkö edessä. Olin jo ostamassa turvateippiä, jolla laatikot saa kiinni, mutta se oli loppu.

Haluaisin saada jotenkin selkeytettyä huonetta ja olen miettinyt sinne kalusteita, joista eivät lelu näkyisi niin ei olisi aina niin sekaisen näköistä, vaikka tavarat ovat hyllyssä. Keltainen tuoli on jo Veetin huoneessa, mutta se ei paljoa auttanut, kun on paljon tilaa vieviä leluja, kuten taaperokärry, pomppukoira, lastenrattaat...


Haluaisin poistaa kokonaan tuon Kallax-hyllykön sekä tuon Malmin ja lyödä seinän täyteen Ikean Stuva-sarjaa. Näin kaikki kalusteet olisivat samaa sarjaa ja säilytystilaa sekä laskutilaa olisi myös tarpeeksi. Nämä tulisivat siis tuonne ikkunan puoleiselle seinälle. Kollaasin oikeassa alakulmassa olisi kiva vaihtoehto, mikä sopisi meille. Tuo kokonaisuus majailee Eppusen kaapilla-blogissa ja kuva on luvalla lainattu tänne esimerkiksi. Tästä pääset katsomaan huoneen kokonaisuudessaan :)

Maton vaihdosta olen myös puhunut aiemminkin, koska haluaisin jotain vaaleampaa, kun tapetissa on nyt mustaa ja voimakasta kuviota. Hobbyhallin Koodi Duetto-matto sattui olemaan tarjouksessa, joten tilasin sen meille sovitteelle. Olen sitä jo aiemmin miettinyt yhdeksi vaihtoehdoksi. Jos se miellyttää silmää, lähtee Stockholm rand myyntiin.

Jotain pientä sisustustavaraakin katselin Tuutilulla-verkkokaupasta Aavan huoneeseen. Tuommoista pientä yövaloa olen miettinyt, kun Aava on niin huono menemään nukkumaan. Sitten tuo lightbox,  tämän vuoden ehdoton blogihitti. Tai ainakin instagarmhitti! Tarviiko tuosta enää sanoa mitään? Onhan se aika hauska ja semmoinen meille on myös tulossa Viian synttäreitä silmällä pitäen. Nuo pisarakoukut olisivat myös tosi ihania!

 Tuonne Stuva hyllyjen päälle (missä yläkuvassa on nuo postikortit), voisin haluta joko tauluhyllyjä, tai sitten jonkun String-tyyppisen hyllyn. Jotain kuitenkin, mihin saisi vaikka kuvia ja jotain pikkutavaraa laitettua.

Ylempi hylly on Elloksen Ester, mutta miten muistelin, että tämä oli ennen halvempi? Jotain 80e luokkaa. Tuolla hintaa saa jo String pocketin  tarjouksella. Hulluilla päivillä muistaakseni oli samaan hintaa.
Tuutilullasta bongasin noiden sisustustavaroiden lisäksi myös tällaisia kauniita hyllyjä, hinta hieman halvempi kuin Elloksen hyllyssä ja valittavana on valkoisen lisäksi muitakin värejä!

Onko teillä ollut Stuva-kalusteita? Mitä olette tykänneet? Meillä Veetin huoneessa on se pelikaappi tuota sarjaa ja minusta se on niin kiva. Noihin menee ilmeisesti myös Ikean säilytyslaatikot sisään, että saisi vähän lelujakin lajiteltua. Laittakaapa linkkejä, jos teillä on blogissa kuvia noista!

*sisältää mainoslinkkejä

3 kommenttia:

 1. Kivoja sisustuspohdintoja! Meilläkin on edessä kesälomalla sisustuspuuhat, kun A muuttaa omaan makuuhuoneeseen! :)

  VastaaPoista
 2. Monia samoja tuotteita oon pyöritellyt mielessäni pikkusten huoneeseen. Mitään en oo vielä saanut laitettua tilaukseen, kun meni taas hetkeksi mullinmallin tuo järjestys kun pieninkin muutti sinne asumaan. Samat asiat on myös itseä häirinneet ja haluaisin leluja piiloon. Toisaalta en jaksais taas investoida uusiin kalusteisiin. Vaikiaa on :D

  - Sonja

  VastaaPoista
 3. Meillä on Eeditillä Stuvaa säilytyskalusteet. Ollaan ihan tykätty :)

  VastaaPoista