tiistai 5. huhtikuuta 2016

Timanttipuusta mekot

Meillä ei lapsilla juurikaan ole keskenään samanlaisia vaatteita tai samoista kankaista tehtyjä. Tilasin kuitenkin Pehemiältä pienen palan Timanttipuu-trikoota ja siitä riittikin sitten Viian mekon jälkeen myös Aavalle, kun yhdistin yksiväristä harmaata. Tein molemmille liivimekot, sillä niitä meillä ei taida olla yksiäkään. Mekot on tehty sillä Ottobren kaavalla, missä oikeasti on tuossa olkapäillä sellaiset minikokoiset hihat. Kuollaksenikaan en nyt muista sen kaavan nimeä! Ehkä joku apple jotain :D


Yritin ottaa tietenkin yhteiskuvia mekoista, muta helpommin sanottu kuin tehty ja tietenkin Aavan helmakin on huonosti!


Kangas ei ole aiemmin kovin säväyttänyt, mutta nyt haluaisin sitä lisää ja keksin siitä muutakin ommeltavaa! Ehkä tässä on aiemmin tökkinyt se, että raportti on aika iso ja kaikkea tapahtumaa ei mitenkään saa esimerkiksi vaatteen etukappaleelle. Nyt se kuitenkin onkin hauska elementti vaatteissa, kun ne näyttävät eri kankaista tehdyiltä, kun kuvioinnit eivät ole samat.


Viia oli taas niin onnellinen, kun pääsi Aavan kanssa käsikkäin seisomaan ja kuvistakin kyllä välittyy tuo ilo, mikä tulee kun saa tehdä jotain siskon kanssa.


Kangas ei riittänyt ihan kokonaan Aavan mekkoon, joten tein selkään yläosaan pienen osion kuosikankaasta ja alaosan sitten yksivärisestä. Tuossa sattui pieni ompelukämmi, eikä tuo kuosiosa ole ihan sen mallinen mitä ajattelin, mutta ihan kiva näinkin.
Viian mekossa on juuri sen verran mittaa, että se ei kontatessa jää hankalasti polvien alle ja aiheuta kaatumisia.Samistellaanko teillä?

3 kommenttia:

 1. Voi miten kauniita vaatteita! :)

  Postaustoiveena olisi että olis mukava kuulla teidän lasten keskinäisistä väleistä ja luonteista muutenkin :)

  Meillä lapsilla iso ikäero (7v) joten yhteisiä leikkejä ei juurikaan ole. Mutta toisaalta ovat hyvik tärkeitä toisilleen ja jotain puuhaa nuokin yhdessä jo keksivät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäpäs pistän korvan taakse postaustoiveen! :) Onneksi sitten aikuisena sillä eikäerolla ei ole enää niin suurta merkitystä.

   Poista
 2. ai että miten ihania kuvia <3 sydän pakahtuu kun näkee toisen niin onnellisena <3 (suurien tunteiden takana voi olla omat mietteet siitä että tehtäiskö toinen vekara vai ei)
  Mukavaa kevät teille kaikille :)

  VastaaPoista