keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Sovituskuvia Aavan Pomp de luxeista

Kiitos kaikille edellisen postauksen kommentoijille. On aina lohduttavaa kuulla, että ei ole näiden asioiden kanssa yksin. Ja koska koko kirjoitus oli aika valitusvirsi, niin pakko sanoa, että olen kuitenkin sen 99% ajasta ihan tyytyväinen tähän kotielämään ja se yksi prosentti siellä vaan välillä nostaa ikävästi päätään :) Mutta nyt valituksesta vähän pinnallisempaan hömppään eli vaatteisiin!

Saatiin vihdoin postiin meidän Pompin paketti maanantaina ja aukoessani sitä Aava halusi heti sovittaa vaatteita. Nauroin juuri eilen miehelle, kun Aava on aina niin innostunut uusista vaatteista ja haluaa sovittaa kaikkia ja antaa ottaa kuvat. Ei suostunut odottamaan aamulle, jolloin olisi ollut vähän enemmän valoa... Haasteena kuvissa on se, että Aava haluaa olla kuvattavana, ei hän pysy hetkeäkään paikoillaan, että sen kuvan ehtisi ottaa ilman, että se on ihan tärähtänyt :D Tässä näitä nyt kuitenkin on niin saa vähän osviittaa, jos empii muutaman koon välillä.


Ensimmäisenä kokeiltiin Hacket puseroa. Tämän saman otin Aavalla koossa 104cm ja Viialle koossa 80cm. Viian paitaa ei olla vielä kokeiltu. Koko osui nappiin Aavalle, eikä ainakaan pienempää olisi kannattanut ottaa. Värinä on Rose, joka on melkein valkoisen vaaleanpunainen.


Takana on napitus ja malli on tässä paidassa mielestäni tosi kaunis. Tätä ajattelin käytettäväksi esim farkkuleggareiden kanssa tai siistien shortsien, jos on lämpimämpi ilma.


Jalassa Aavalla on Cremona housut myös koossa 104cm. Pohjaväri on musta ja pilkut hennon vaaleanpunaiset. Nämä on ehkä ihaninta materiaalia ikinä ja uskon näiden tulevan kovaan käyttöön :)


Gilford t-paita on kokoa 98cm ja olisin ottanut kokoa isomman, mutta ne olivat jo loppuneet. Levenevän mallin vuoksi uskalsin ottaa kuitenkin tuon pienemmän koon ja mahtuihan se päälle, mutta 104cm olisi varmasti ollut ainakin yhtä hyvä koko :) Aavan tarkkaa pituutta en tiedä, mutta syyskuun neuvolassa sitä oli 91,5cm, joten veikkaisin jotain noin 95cm.

Alla olevassa kuvassa näkyy hyvin, että housuissa on hieman haaremimallinen tuo haarus.Tilattiin ystävän kanssa puoliksi se kahden setti näitä t-paitoja, koska toinen printti oli jo loppunut eikä kukaan varmaan halua kahta samanlaista paitaa lapselleen :)


Hieman riskillä tilasin tuon ribbineulospaidan hihattomana Aavalle, kun pienin koko on 110/116cm. Ajattelin, että se menisi ensin pitkänä paitana ja myöhemmin normaalikokoisena. Nuo ovat niin joustavaa mallia, että leveäksi se ei ainakaan jää! Kaula-aukko voisi olla hitusen pienempi, mutta muuten tämä on oikein hyvän kokoinen eikä kainaloistakaan jää suureksi, mitä epäiltiin vähän edustajan kanssa. Jos siis kaipaatte lapsellenne pitkiä ribbitoppeja, niin nämä ovat pitkäikäisiä :)


5 kommenttia:

 1. Söpö malli! Minkälaista mitoitusta pompin vaatteet on? Meillä on pari pompin vaatetta ja ne oli reiluja (neuletakki ja housut), mutta ne on jo parin vuoden takaa, että oisko mitoitus muuttunut?

  Ihan pakko kysyä, mikä teillä on huonekorkeus? Näyttää jotenki niin avaralta ja valoisalta! :)


  Annu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta ei ainakaan mitenkään kovin suurta. Ulkovaatteet ovat vissiin reilumpi. Aavalle on ainakin saanut aina ottaa kokoa isompaa, mitä pituus on. Laihalle lapselle varmaan menisi sama koko mitä pituus, jos ei ole erityisen pitkäraajainen :)

   Huonekorkeus on meillä 250 tai 260cm, en muista tarkkaan, mutta nuo isot ikkunat tekevät sen avaruuden kun edellisessä oli 270cm ja se ei ollut niin valoisa kuin tämä kun oli normaalit ikkunat :)

   Poista
  2. mitä ihmettä, eikö tosiaan oo korkeampi :D täytyy vissiin itekkin maalata valkoseksi seinät ja vaalentaa lattia niin alkaa kirkastuun :D
   meillä on 250 ja tuntuu aika matalalta, nyt jos rakentais niin laittaisin varmaan 270 ainakin :)
   muuten hyvä talo, mutta matala katto :D ehkä sen kans pystyy elämään ;)

   Annu

   Poista
 2. Hei, itse otan mielelläni kaksikin samanlaista paitaa. Jos toiseen tulee tahra mikä ei lähde pois, ei harmita niin kovasti. Aikuistenkin kohdalla sanotaan, että jos tykkäät jostain kovasti (erityisesti farkuista), osta kahdet samanlaiset. Myös Baker tregginssejä olen ostanut tästä mallistosta kummallekin lapselle joka värissä, ja harmaana jopa kahdet koska ovat niin hyvät käytössä ja nätit. Meillä lapset ovat hoikkia, joten 101 cm pituiselle sopii parhaiten 98cm housut ja t-paidat. Bergamo housut ovat tässä mallistossa tosi pieniä, muut reiluhkoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin määkin ostaa eri värissä tai eri kuvalla, mutta en tismalleen kahta samanlaista :D Housut jotenkin onkin eri, niitä voisin ostaa vaikka smaa väriä monet jos löytyy täydelliset :) Meillä ei on lapsilla pitkät jalat, mikä aiheuttaa laihalla ongelma kun pitäisi ottaa normikokoa isommat housut, mutta sitten ne ovat muuten isot.

   Poista