Apinaeväs tahtoo mulla jäädä aina vähän semmoiseksi kovaksi tai tiiviiksi, että siitä on vaikea saada ikenillä palaa. Nämä puolestaan jäivät mukavan pehmeiksi. En tiedä johtuiko se siitä, että laitoin banaanin lisäksi myös päärynää taikinaan? Tässä kuitenkin ohje ja ohjeesta tulee tuommoinen pellillinen keksejä.
Sormiruokalijan herkkukeksit:
2 banaania
1 päärynä
2,5-3dl kaurahiutaleita (+0,5dl kokonaisia lopuksi)
1 reilu tl kookosöljyä
(Ceylon kaneli, vaniljajauhe)
Sekoita sauvasekoittimella ainekset keskenään. Soseutuksen jälkeen lisäsin vielä puoli desiä kokonaisia kaurahiutaleita taikinaan rakennetta tuomaan. Oman taikinani maustoin aidolla vaniljalla sekä matalakumariinisella kanelilla. Maistuvat varmasti hyvälle ilmankin! Paistoin 200 asteessa noin kymmenisen minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti