tiistai 8. maaliskuuta 2016

Minkälaisia kenkiä kesäksi + alevinkki

Meillä on aika lailla lapsille hommattu nyt välikausivaatteet ja viime vuotiset kengätkin mahtuvat vielä jalkaan. Saappaat ainoastaan pitäisi vielä testata, että menevätkö ne. Mietin kuitenkin jo kesäkenkiä, sillä kenkävarastoja siivotessani totesin, että viime vuotiset ovat jääneet pieneksi. 
Tarve olisi saada molemmille sandaalit, lenkkarit ja jotkut siistimmät tennarit.

Elloksella sattuu olemaan nyt kengät -25% tarjouksessa koodilla 335715 (myös lastenvaatteet, ei voi yhdistää jo alennettuihin tuotteisiin), joten kurkkasin valikoimaa sieltä. Olen ennenkin hyödyntänyt noita Elloksen alennuksia lasten ulkovaatteisiin ja viimeksi siihen olkkarin mattoon.

Aavalla ei ole mitään kenkiä kesäksi, paitsi Crocsit, joten muutama pari pitäisi hommata. Kavatilta löytyy aina nättejä kenkiä. Kollaasin vaaleanpunaiset kengät, sekä keltaiset ja punaiset tennarit, punaiset nahkakengät ja kukkaballeriinat ovat kaikki Kavatin. Tuolla alennuksella niitä voisi jo raskia ostaa, sillä normaali hinta on lasten yhden kesän kengiksi aika suolainen. Mietin, että tarvitsevatko lapset goretexeja kesäksi vai pärjätäänkö pelkillä kumppareilla. Onko teillä ollut goret myös kesällä?Veetille en oikein löytänyt tuolta montaa vaihtoehtoa. Converset olisivat aina varma valinta, mutta kuka jaksaa solmia niitä nauhoja, jos lapsi ei itse osaa! Vansseja voisin harkita, ne olisi helppo pukea itse nopsaa jalkaan. Viime vuonna meillä oli Prisman alesta ostetut vastaavat Beaversit ja ne meni heti rikki! Onko teillä ollut Vansseja ja ovatko kestäneet?Kannattaa tosiaan käyttää tuo Elloksen  alennus, jos on sieltä muutenkin tilaamassa vaatteita tai kenkiä. En kokeillut, että toimiiko myös merkkituotteisiin, mutta ainakaan en löytänyt mitään lausetta, missä se evättäisiin. Tarjous on voimassa 20.3.2016 asti. Mikäli tuota ei onnistu yhdistää merkkituotteisiin, saa koodilla 335439 -20% kaikista tennareista ja se on samaan päivään asti voimassa ;) Alekoodeja siis kerrakseen!

Elloksella on voimassa myös -30% alekoodi 335403, joka koskee vain normaalihintaisia tuotteita, eikä sitä voi yhdistää Ei alennusta-tuotteisiin. Tämä on voimassa 30.6.2016 asti.

Zalandolta tilasin eilen sovitteille molemmille isommille lapsille lenkkareiksi Niken Flex experience neloset. Nämä löytyivät Outletpuolelta ja molemmille sattui löytymään kokoja, mikäli vastaavat Niken kokotaulukon mittoja. Näiden pitäisi ainakin olla kevyet ja mukavat jalassa ja helppo varmaan pukeakin itse.
Käytättekö te paljon alekoodeja kun tilaatte netistä tavaraa? Itse yritän aina kurkkia, että löytyiskö jotain alennusta ja lisäksi muistaessani käytän ostohyvitys-palvelua, jossa saa ostoista takaisin vähän rahaa! Zalando ja Ellos kuuluvat molemmat tuohon Ostohyvitykseen, joten molemmista saa tilatessaan vähän rahaa takaisin :)Valitettavasti se tahtoo unohtua aina joskus. Alennuksia seuraamalla säästää kuitenkin sievoisen summan kun kolmelle lapselle hommaa netistä kamppeita, eikä itsellä ainakaan olisi varaa käydä ostamassa kaupasta kerralla normaaliin hintaan kolmen lapsen ulkovaatteita.

Millaisia kenkiä teillä on kesäksi ja monetko kengät lapsi "tarvitsee" teillä? Onko kokemusta näistä postauksen kengistä?

*Sisältää mainoslinkkejä

5 kommenttia:

 1. Itse pyrin ostamaan edellisenä syksynä ja kuluvana talvena jemmaan seuraavan kesän popot. Melko helppo arvioida koko, sillä lapsemme eivät ole kovin kiivastahtisia kasvajia :)
  Jemmassa jokaiselle lenkkarit, tennarit ja sandalit. Tytölle lisäksi ballerinoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määkin tein niin esikoiselle ja melkein aina osui nappiin. Aava sitten sotki suunnitelmat, kun sillä kasvoi viime talvena jonku kolme senttiä jalka :D Olikohan kolme kengänkokoa suunnilleen! Syksyksi jemmatut kengät piti ottaa jo talvella käyttöön. Sille en oo uusia uskaltanut alestakaan ostaa jemmaan.

   Poista
  2. Eräs kenkäkaupan myyjä muuten kertoi kerran että lasten jalka kasvaa sykähdyksittäin joko keväällä tai syksyllä. Ja jos oppii huomamaan milloin tämä ajankohta on, niin se on yleensä aina se sama, eli esim. joka kevät. Näin kenkien etukäteen ostoa on helpompi arvioida.

   Poista
 2. Meillähän ei Mette tarvis kenkiä kesäksi ollenkaan kun kulkee kuitenki avojaloin :D ei vaan, meillä on kans yleensä ollu sandaalit tai crocsit, lenkkarit ja sitte tennarit/ballerinat. Vähän mitä on sattunut näin talvella ja keväällä alesta löytymään kellekin.

  VastaaPoista
 3. Itselläni on vähän sama ongelma - en vaan raaski ostaa kenkiä lapsille normaalihinnalla. Syynä siis se, että tiedän jo kokemuksesta, että kalliitkin kengät ovat karmean näköiset hetken päästä. :-/ Meillä kumpikin lapsi on päivähoidossa, joten goret olen ostanut kesäksikin. Lisäksi on jotkut kangaskengät esim. tennarit ja jotkut siistimmät. Meillä lasten jalan kasvua on ollut suht helppo arvioida, kummankin jalka on kasvanut noin kaksi kokoa kauden aikana. Nyt jo hamstrasin Zalandolta kummallekin ensi talveksi Geoxin goret, kun olivat -60% alessa. :-)

  VastaaPoista