sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Pomp de lux-kutsuilla

Pidin toista kertaa kotonamme Pomp de luxin vaatekutsut. Esittelijänä toimi ihana Kristiina, ihan niin kuin viime kerralla. Olin jo etukäteen käynyt kaverin kanssa katsastamassa malliston julkaisupäivänä esittelijän kotona pidettävissa avoimissa ovissa ja sieltä tilasinkin jo Viialle tyllihameen, ettei vaan ehdi loppua ennen omia kutsuja. Osa vaatteistahan myydään ensimmäisten päivien aikana, joten koskaan ei voi tietää, että jääkö nuolemaan näppejään jos ei saa kutsuja heti ekoille päiville :)

Viia kävi testaamassa, että vaaterekit varmasti kestävät :)
Tällä(kin) kertaa ostettavaa olisi löytynyt paljon enemmän, mille kukkaro antoi periksi. Onneksi kutsujen emännöimisestä saa mukavan rahasumman käytettäväksi omiin ostoksiin!


Aavalle mahtuu vielä viime syksyn kutsuilta tilatut pitkähihaiset, joten uutta ribbipaitaa en tällä kertaa tilannut. Niitä voin kyllä suositella, ovat ihania päällä ja kestävät mielestäni hyvänä pesusta toiseen.


Minusta olisi mukava, jos Pompilta löytyisi vauvoillekin vaatteita. Vaikkapa ihania bodeja enemmänkin. Nythän bodyt luokitellaan kuvastossa alus- ja yövaatteisiin, vaikka kyllä noita voisi tosi hyvin pitää päiväkäytössä!


Poikien mallisto ei ehkä nyt tai muutenkaan ole sitä minulle mieluisinta tyyliä. Ehkä liian asiallista? Kuitenkin sieltä löytyy aina muutama kiva vaate, joista tykkään tosi paljon. Veeti tahtoo vaan jäädä aina vähän heikoille, kun ensin valitsen tyttöille vaatteita ja sitten Veetille jotain, mitä enää raskii tyttöjen ostosten jälkeen!


Leivoin kutsuille pari kakkua sekä suolaisen piirakan. Sanotaanko, että ihan ei kohdannut (taaskaan) mielikuvat ja toteutus :D Halusin kokeilla sellaista vähän pienempää ja korkeampaa täytekakkua ja siihen päälle valkosuklaaganachea. No, kakku onnistui ihan ok, mutta ganache oli joko liian löysää tai kakku ei ollut tarpeeksi kylmä ja lopputulos on kakku lammikossa! Tuo kakkupohja oli browniepohja, jonka tein Dr.sugarin ohjeen mukaan. Se oli tosi hyvää ja kun se tehtiin pellille, sai kakusta yli jäävät palat syödä ;) Suosittelen testaamaan! Vaaleanpunainen oli Kakkutaikurin ohjeella tehtyä mansikka-valkosuklaakuorrutetta. Tuo yhdistettynä ganacheen oli aika makeaa ja todella pieni pala riitti saamaan ällön olon, mutta hyvää oli silti.


Hätävarana tein pikaisesti vielä illalla mustikkajuustokakun, kun tuo 18cm vuokaan tehty täytekakku näytti niin onnettoman pieneltä. En millään uskonut, että se olisi riittänyt yli kymmenelle aikuiselle plus lapsille. Mutta niin vaan ollaan syöty sitä vielä tänäänkin!


Ja mitä sieltä kutsuilta tuli tällä kertaa ostettua? No tämmöiset lähti tilaukseen.

Aavalle otin nämä aivan ihanan pehmeät housut kesäksi! Ovat jonkin sortin viskoosia, mutta ainakin se viskoosi mitä itse olen kankaana löytänyt, on ihan eri tuntoista. Tämmöiset huolisin itsellenikin, jos olisin kokoa 152cm, joka on suurin koko.

Näitä t-paitoja suunnittelin jo avoimilla ovilla tilaavani sen kahden paidan tarjouspakkauksen, mutta näistäpä olikin myyty koot 104cm loppuun. Paita näytti aika isolta, joten riskillä otin Aavalle kaverin kanssa puoliksi sen pakkauksen, kun sitä toista printtiä ei enää ollut ollenkaan saatavilla, enkä halunnut kahta samalla kuvalla olevaa paitaa.
Yhdet samistelujutut olin tytöille, eli tuon alla olevan puuvillapaidan. Toiselle tulee roosa ja toiselle se violetimpi. Olisin ottanut sen lilan molemmille, mutta toisessa koossa sitä ei enää ollut jäljellä. Saa nähdä onko se 80cm kuin valtava hoikalle Viialle. Aavalle otin koon 104cm.
 Yhden ribbialupaidan tilasin isojen puolelta. Koko 110/116, mutta menee varmasti pitkänä toppina ensin ja myöhemmin sitten lyhyempänä. Riippuen siitä, kuin isot hiha-aukot tässä on.


Viialle tosiaan tilasin tuon tyllihameen jo avoimilta ovilta ja tämä on kokoa 80/86, mutta pientä kokoa koska tosi sopiva nyt Viialle, joka on vain 72cm pitkä ja 7,5kg painava. Tämä menee meille varmaan seuraavat kaksi vuotta :D
Lisäksi ostin Viialle tuon kurahaalarin kesäksi/syksyksi koossa 86cm. Kivan neutraalin värinen kun nämä tahtoo aina olla niin kamalan värikkäitä muilla merkeillä. Saa nähdä mitä tykkään kun meillä ei varsinaisia kurahaalareita ole ollut kuin vuorellisena.


 Veetille tilasin taas yhden vaarinpaidan, tällä kertaa vihreänä. Meillä on nyt käytössä minttuvalkoinen koossa 122cm sekä petroolisininen 128cm ja molemmat menevät Veetille hyvin. Tämän otin koossa 128cm. Ihan täydellinen hoikan pojan paita, niin kuin olen ennenkin mainostanut.
Aavalle otin vielä tuon pinni/pompulasetti, kun siinä oli riittävän isoja nuo pinnit!

Joko olettye käyneet kutsuilla tai pitäneet omia? Mitkä nousi teidän suosikiksi tämän vuoden mallistosta? 


7 kommenttia:

  1. Meillä on ne kutsut sitten todennäköisesti parin viikon päästä, varoitanpa jo nyt :) Mua jäi kaivelemaan se isojen tyttöjen jumpsuit kesää ajatellen ja sitten nuo samat teepparit isolle tytölle niinikään. Hankala kuitenkaan uskoa, että se siihen jäisi varsinkaan nyt kun on aikaa selailla kuvastoa kutsuja odotellessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta nuo on onneksi livenä aina kivempia kuin kuvastossa, niin ei tuu sitä "haluan kaiken" jo ennen kutsuja :D

      Poista
  2. Ensi viikolla olisi kutsut ystävälläni. En olekaan aikaisemmin tämän merkin kutsuilla käynyt niin kiva päästä nyt. Poikien vaatteet ei ihan hirveästi säväyttäneet kun ei oo sitä ominta tyyliä. Mallisto voisi olla mieluisampi muutaman vuoden päästä kun poika on vanhempi mutta nyt tykkään pukea meidän 2-vuotias värikkäämpiin vaatteisiin. Pari vaatetta oli kuitenkin sellasia mitkä ajattelin hankkia, harmaa tikki? huppari ja tähtihousut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo poikien vaatteet ovat aika isojen poikien tyylisiä minusta. Tuo vihreä vaarinpaita taisi olla ainoa väriläikkä :)

      Poista
  3. Oi jospa oisin saanut olla mukana.. plääh, kai mää joskus pääsen enempiki tutustuun. Kurahaalaria on nyt kuitenkin tulossa, ja softshelliä myös.

    VastaaPoista
  4. Päivi mulla on näillä näkymin 19.3 kutsut, tuu sinne? :)

    VastaaPoista