torstai 1. lokakuuta 2015

Rattailla siellä täällä, metsäpolun päällä + alekoodi

Asumme uudehkolla asuinalueella, jonka rakentaminen on vielä kesken eikä joka puolella ympärillä ole esimerkiksi teitä asfaltoitu. Lenkillä mennään siis sekaisin soratietä sekä asfalttia ja välissä myös metsäpolkuja tai puistossa myös nurmikolla. Rattaiden yksi vaatimus oli se, että niillä pääsee edes jotenkuten liikkumaan kaikissa edellä mainituissa maastoissa. Tässä parin kuukauden aikana ollaan päästy siis testaamaan meidän rattaiden eli Bumbleride Indie kolmosten ominaisuuksia lenkkikäytössä ja sekalaisissa maastoissa.


Tähän asti ollaan päästy hyvin aina sinne minne ollaan haluttukin ja maastossakaan en ole tainnut joutua edes lukitsemaan eturengasta, vaikka se varmaan vähän helpottaisi menoa metsäpolulla. Alla olevassa kuvassa on yksi pätkä meidän lähellä olevan makkaranpaistopaikan polkua. Joskus poiketaan tuolla leikkimässä pyöräilylenkin aikana ja sen vuoksi mulla on rattaat eikä reppua mukana. Jos mennään makkaranpaistoon koko perheellä tuohon, ovat rattaat kätevät niin saa Viian nukkumaan pois savusta vähän kauemmaksi nuotiosta.Näissä kuvissa näkyy vähän reittejä mitä pitkin mennään rattailla.


Alla videonpätkä, joka kuvattu yhdellä kädellä kun samanaikaisesti työnnän tuossa polulla rattaita eteenpäin.


Hiekassa ei varmaan mitkään rattaat kulje huippuhyvin, mutta kyllä näillä eteenpäin pääsi. Tai oikeastaan taaksepäin, koska hiekassa on kevyempi vetää mitä työntää rattaita


Myös Aava pääsi tänään testaamaan vaunuja, kun halusi työntää pikkusiskon kotiin. Hyvin onnistui kun vaihtoi aisan alemmaksi ja lukitsi eturenkaan. Ilman eturenkaan lukitusta olisi liian vaikea noin pienen saada pysymään rattaat suorassa.
Kaikin puolin ovat rattaat olleet siis sitä, mitä lähdettiin hakemaan. Kohta talvea vasten vaihdetaan tuo koppa ratasosaan ja pistetään sinne lämpöpussi, joka ei koppaan mahtuisi. Samalla saadaan testata, että miten tuo ratasosa toimii kun tähän mennessä ollaan käytetty pelkästään koppaa! Lämpöpussiasiaa muuten tulossa vielä tällä viikolla, olkaahan kuulolla!

Lopuksi ilahdutan Bumblerideja itselleen haaveilevia alekoodilla A-T Lastenturvaan eli koodilla LastenturvaIndie4AB saat -10% alennusta ostaessasi Indie 4 all black rattaat eli tämän alla olevan special edition mallin! Kyllä tuo musta runko on vaan aika päheä vai mitä sanotte?


*Toteutettu yhteistyössä Kiddex Oy:n kanssa

3 kommenttia:

 1. Hirmuisen kaunis kuosi tuossa vaunujen näkösuojakankaassa, tuo siksak! Ja ihanat värit. Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Paikallisen kangaskaupan kilolaarista bongattu! Herkullisen korallinen tuo sävy. Mukavat viikonloput sinnekin!

   Poista
 2. Voi että sinulla on ihana blogi :) <3

  VastaaPoista