lauantai 16. toukokuuta 2015

Lahja pienelle tytölle

Tänään juhlittiin lasten serkkujen synttäreitä hieman etukäteen, joten mekin uskallettiin vielä ajella Jyväskylään asti. Synttärisankari täytti neljä vuotta, eikä itsellä oikein ole tietoa siitä, mitä tuon ikäiset tytöt leikkivät. Ompelin hempeästä puuvillasta tuommoisen pienen laukun, jossa voi kuljetella aarteita tai mitä ikinä lapset nyt laukuissa kuskaavatkaan.


Laukun kaava on Pinterestistä bongattu ilmaiskaava, jonka voit ladata täältä. Suhteellisen simppeli näin puuvillaompelua kammoavallekin! Pienenä lisänä laitoin puuvillapitsiä tuohon yläreunaan. Joku erivärinen kangaskin olisi ollut kiva, mutta en löytänyt tuohon sopivaa, kivaa kangasta niin päädyin pitsiin.


Laukussa on aika kaponen suuaukko, joten sieltä ei ihan heti tavarat tipahtele poiskaan. Laukun kaveriksi pakkasin pari virkattua herkkua leikkeihin mukaan. Meillä ainakin Veeti leikkii noilla vieläkin ja Aava yrittää tietenkin syödä ne, kuten oikeatkin herkut! Virkatun donitsin ohje löytyy Fannyn talossa-blogista ja virkattu prinsessakakku Lankavan sivuilta. Omani tosin on miniversio siitä alkuperäisestä :)
2 kommenttia: