keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Blogin seurantatavat

Blogeja pystyy seuraamaan nykypäivänä monella eri tapaa. Yksi suomalaisten käyttämä palvelu, Blogilista, lakkaa kuitenkin toimimasta 1.6. alkaen eli jos seuraat blogiani sitä kautta, niin suosittelen vaihtamaan seurantatapaa ennen kuun vaihtumista.

NauravaNappi-blogia pystyt seuraamaan esimerkiksi Bloggerin ja Bloglovinin kautta. Seurantapainikkeet Blogloviniin ja muihin seurantatapoihin löytyy myös blogini oikean reunan sivupalkista.

Muita tapoja seurata kätevästi blogiani on liittyä blogin Facebook-sivuille tykkääjäksi, sillä päivitän sinne uusimmat blogitekstit. Ennen minulla oli käytössä RSS Graffiti-palvelu, joka julkaisi uusimmat postaukset facebookin automaattisesti, mutta tuokin palvelu on tässä kuussa loppunut. Olisiko kellään vinkata mitään ilmaista ohjelmaa/palvelua, joka tekisi tuon saman?


NauravaNappi löytyy myös Instagramista samalla nimimerkillä.


Myös pinterestistä minulta löytyy tili, missä on monenlaista juttua pinnattuna aihealueiden mukaan. Myös blogiteksteille on oma kansionsa.


Tässä nyt muutamia seurantatapoja, jotka tuli itselle mieleen. Löytyykö teiltä lukijoilta Pinterest-tilejä? Voisitte linkata niitä tuonne kommenttiboksiin niin voisin käydä ihastelemassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti