perjantai 27. syyskuuta 2013

Tula tuli

Keskiviikkona meille siis kotiutui tuo Kantokiertueen testi-Tula, jota saan käyttää nyt vielä ensin viikon ja sitten postitan sen seuraavalle osallistujalle. Repun mukana ei ollut ohjeita, joten jouduin heti alkuun laittamaan Ipanaisen Annille viestiä, että miten ihmeessä tuo vauvatuki toimii! Ja sainkin heti seuraavana aamuna vastauksen ja kuvalliset ohjeet ja saatiin vauva kyytiin. Laitan tänne nyt pari kuvaa ja jos siellä ruudun takana on joku Tulan omistava, niin voisi kertoa, että näyttääkö asento yhtään oikealta! Tai Anni, kerro sinä kun kuitenkin käyt lukemassa tämän jossain vaiheessa ;)


Tänään reppu pääsi kunnolla testikäyttöön, kun mies lähti hierojalle ja mun piti siivota. No vauvahan tietenkin heräsi juuri silloin ja kuten kirjoittelin aiemmin, se ei viihdy yhtään missään makuulleen vaan alkaa heti kitistä, joten ei muuta kuin vauva reppuun ja imuri käteen! Hyvin onnistui kotityöt repun kanssa ja tuleepahan samalla hieman pakarajumppaa, kun ei voi kumartua vaan pitää kyykätä ;)


Hieman erilainen tämä oli käyttää kuin Manduca, voin jossain vaiheessa vaikka yrittää vertailla näitä! Jospa päästäisiin ulkoilemaankin repun kanssa piakkoin. Ostin vauvalle popin windfleecen, joka on jumittanut kaksi viikkoa postissa, joten eipä ole paljon repun kanssa pihalla oltu. Alkaa jo toivo menemään siihen, että haalari ehtisi meille ennen kuin on ihan liian kylmä käyttää sitä. Siksi huusinkin huutonetistä jo talvihaalarin, käytetään sitten suoraan sitä jos toista ei ala näkyä. Hieman ärsyttää vaan kun tuntuu, että postin palvelu vaan huononee koko ajan ja hinnat nousee... Enkä hoksannut tietenkään pyytää lähetystä pakettina, että olisi saanut sen seurantanumeron :/

6 kommenttia:

 1. Hauskan näköinen reppu! Ostitko Popin puvun ihan oikeasta kaupasta vai esim. tori.fin kautta? Jos nimittäin jälkimmäisen, niin se ei välttis jumita postissa vaan sitä ei ole koskaan lähetetty. Tiedän parikin juuri PoPin vaatteilla huijattua ja itse menetin siellä rahani olemattoman syöttötuolin kanssa :P Toivotaan, että siun paketti saapuisi pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole Torista vaan fb:n kirpparilta, että toki huijauskin on mahdollinen! Myyjä on vain asiallisesti vastaillut, että ei vaikuttanut huijarilta. Pyydän kuitenkin tekemään kirjeestä katoamisilmoituksen varalta. Kyllähän maailmaan huijareita mahtuu, se on valitettava tosiasia ja riski kun ei kaupasta osta :/

   Poista
 2. huijareiden on helppo laittaa "katoamiset" postin viaksi. toivottavasti ei kuitenkaan ole kyse huijarista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myyjä lupasi maksaa haalarin takaisin mulle, joten ei onneksi tainnut tällä kertaa olla huijarista kyse! Aika reilua, vaikka eihän se hänenkään vika ole.

   Poista
  2. no hyvä. tosi harmi kun joskus postin palvelu tökkii.

   Poista
 3. Hyvältä näyttää! Voi kun toinen on niin suloinen pieni myttyrä repussa...

  VastaaPoista