sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Sekalaisia kuulumisia

Täällä viedään viimeisiä miehen isyyslomapäiviä ja keskiviikkona meillä alkaa "oikea" arki eli jään kaksin lasten kanssa. Saa nähdä mitä siitäkin tulee. Luultavasti itkua ja hampaiden kiristystä :) No ei, eiköhän me hyvin selvitä kun alkaa vauvalla sitten pikkuhiljaa tulemaan jokin rytmi. Juuri vein vauvan ulos nukkumaan, kun sisällä nukahtaa tissille ja herää samantien, kun koitan laskea omaan sänkyyn nukkumaan pidemmät unet. Tänään ei siis ole vielä nukkunut päiväunia, kun heräsi vasta ysiltä. Vauvan ollessa unilla, yritetään tehdä jotain kivaa Veetinkin kanssa, tai mieshän voi tehdä muulloinkin, itseäni hieman rajoittaa tuo vauvan syöttäminen. Toki senkin aikana voi lukea esimerkiksi kirjaa!


Veeti sai synttärilahjaksi pelejä, niin kaverin kanssa pelattavia kuin muistipelejäkin ja niitä ollaan tehty tällä viikolla. Lisäksi Veeti itse pyysi eilen, että tehdään maja. Mistä lie moisen oppinut, sillä ei olla aikaisemmin tehty. No viriteltiin sitten pöllöviltti sekä päiväpeitto lipaston ja rahin väliin ja tadaa, maja oli valmis!

Majan sisällä oli pimeämpää kuin huoneessa, joten taskulamppu vielä mukaan majaan niin hommasta tulee vielä kivempaa.


Kaikesta uhmakiukuttelusta Veetistä on myös apua nykyään. On nimittäin innostunut meidän rikkaimurin käytöstä ja ihan riita tulee, jos joku muu sitä käyttää ja Veeti ei saa. Joskus saattaa kesken päivän pyytää, että saanko imuroida ja sille pyynnölle tämä äiti ei sano eitä! Kaivan sitten imurin esiin ja Veeti pärisyttelee pitkin taloa. Pysyypähän enimmät roskat pois. Joskus saatan kertoa, että missä on likaista ja Veeti menee sinne imuroimaan. Yleensä se on meillä keittiö tai ompeluhuone.


Vauvastakin olen yrittänyt muistaa ottaa kuvia ja samalla jättää talteen kuvat myös noista itse tehdyistä vauvanvaatteista. Tässä omatekemä body päällä. Kuva muuten kyllä todella huono :)


Tässä näkyy paremmin raglanhihassa olevat nepparit ja tässä bodyssa on myös nuo tumppuosat.


Kapalosta jäik kangasta yli, joten tein kaverille pipon vastalahjaksi, kun hän tuo meille pesupähkinöitä ja vaatetta. Toisessa reunassa rypytys framilonilla ja koristeena iso kukkanappi.


En yhtäkkiä myöskään löytänyt vanhoista teksteistä, että olenko jo laittanut näistä kalsareista kuvan tänne. Mielestäni olen, mutta se ei osunut silmään, niin tässä mahdollisesti sitten uusintaa. Eli kahdet kalsarit Veetille talveksi. Kaava Ottobren Pitkä Jussi koossa 104cm. Vielä ei olla kokeiltu päälle, että miten istuvat. Noihin sepaluksiin ja takaosiin saa kivasti kulutettua pieniä tilkkuja. Jätin pois tuosta sepaluksesta sen "pissimisreiän", koska en oikein hoksaa sen pointtia. Meillä näiden alla kuitenkin käytetään boksereita...
Viimeinen kuva ei liity sitten mihinkään mitenkään, testailin vain tuota uutta kameraa yks ilta kun istuin saumurin edessä niin kuvaan tuli sitten joskus itse tekemäni neulatyyny :)4 kommenttia:

 1. Majat on just kivoja ja pelit myös :) Sullahan on siellä reipas imuroija-apuri :D
  Mä oon kans joskus tehny kalsareita Pitkä Jussi -kaavalla, ilman sitä luukkua minäkin. Hyvin on ainakin meidän poikien jalkaan istuneet :)

  Voi mikä suloisuus tuo teidän nuorimmainen <3

  Tota ruttupipoa tarvii joskus kokeilla tehdä!

  VastaaPoista
 2. Mistä tuo ihana pöllöviltti on ostettu? Onko se mitä materiaalia? Kiva blogi sinulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viltti on saatu lahjaksi, mutta se taisi olla ostettu Kärkkäiseltä. Materiaali on todella pehmeää, hieman karvaisen tuntoista tekokuitua :)

   Poista
  2. Kiitti tiedosta :)

   Poista