torstai 26. syyskuuta 2013

Synttäriylläri!

Tänään on mun synttäripäivä ja ikää mittariin pärähti jo 29! Ensi vuonna juhlitaan sitten pyöreitä, hui kamalaa! Tästä päästäänkin sitten mun huippuun synttärilahjaan. Voin sanoa, että mun mies on ehkä maailman paras ostamaan lahjoja, enkä valehtele yhtään. Kaikki sen ostamat lahjat ovat olleet tosi hyviä ja mietittyjä. Saatan esim joskus kesällä puhua jostain jutusta, minkä haluaisin ja sitten se paljastuu vaikka joulupaketista. En ymmärrä, miten joku voi painaa niin hyvin mieleen pitkän ajankin takaa juttuja, joista oon puhunut. Kesällä puhuin, että olisi kiva hommata joku pikkujärkkäri, joka kulkisi aina laukussa mukana. Tuo oikea järkkäri kun on niin iso, että ei sitä huvikseen viitsi mukana raahata. No aamulla paketista paljastui Olympuksen Pen Lite E-PL3! Eli tuommoinen tosi pienirunkoinen pikkujärkkäri!


Nyt pitäisi vielä hommata tuolle jokin suojalaukku. Saisiko mistään mitään kivannäköisiä, vai pitääkö käydä ostamassa perus musta Kärkkäiseltä? Nyt sitten kamala opettelu kun kamera on erimerkkinen kuin meidän entiset. Toivottavasti oppisin edes jotenkin käyttämään tuota...


 Ja pitihän sitä uutta kameraa jo vähän testailla kotona. Äkkiseltään ihan hyviä kuvia, vaikka en kamalasti ole vielä toimintoihin perehtynyt ja netistä ladattu ohjekirjakin on pitkä kuin nälkävuosi!
Kamerassa oli valmiina erilaisia tuommoisia efektejä, mitä saa kuviin. Tuossa muutama erilainen versio koottuna kollaasiin.


Tänään alkoivat myös ne perinteiset nöf nöf-päivät eli Kärkkäisen sikapäivät. Lähdettiin ostamaan vara-akkua kameraan ja samalla hakemassa muutama tarjoustuote. Mamalicious-imetyspaidat oli tarjouksessa vain 15e/kpl, joten hain kaksi. Noita kun saa melkein päivittäin pestä, kun tahtoo tulla imetyksen yhteydessä aina märkiä länttejä paitaankin :) Tuo punainen on oikeasti aika erivärinen, kuvassa se näyttää fuksialta. Lisäksi Casallin urkkaliivit puoleen hintaan. Nuo vanhat liivit ovat yllättäen hieman pienet tällä hetkellä enkä viitsi sijoittaa ihan kamalia summia semmoisiin, joiden sopivuutta en tiedä puolen vuoden päähän. Värivalikoima oli aika rajallinen, joten ostin vaaleanpunaiset :) Lisäksi ostin urkkasukkia kun niitäkin oli tarjouksessa.


Urheiluliiveille tuleekin taas käyttöä, kun olen alkanut käydä vaunulenkeillä vauvan kanssa. Jos saisi nämä raskauskilot veks. Aloitin maanantaina testiluontoisesti tuon Go fat go-ruokavalion, tosin miesten ruokamäärillä, koska imetän. Lisäksi olen lisännyt sinne esimerkiksi täysjyväruisleivän, että kalorimäärä ei olisi liian pieni. Hyvin lähti varmaan nesteitä kun paino on tässä kolmessa päivässä tippunut jo yli kaksi kiloa. Kiva alku omaan painoon pääsemiseen. Jos alkaa näyttää siltä, että vaikuttaa maidon määrään niin lopetan tai lisään reilusti ruokaa. Tällä hetkellä kuitenkin tilanne on se, että maitoa on enemmänkin ylituotantoa, joten tällä mennään.

2 kommenttia:

  1. Myöhästyneet onnittelut! :)

    Mulla on tuosta samasta kamerasta karvalakimpi malli ja olen tykännyt ihan mahdottomasti. Mulla itselläni on Gollan turkoosi kameralaukku (ostin Verkkokauppa.comista) ja se on ollut ainakin ihan toimiva ja ennenkaikkea kivan näköinen.

    VastaaPoista
  2. Synttärionnittelut! Mahtavan lahjan osasi kyllä miehesi ostaa. :) Tuollainen pikkujärkkäri olis mullakin haaveissa.

    VastaaPoista