tiistai 3. syyskuuta 2013

Kantokiertue 2013 on alkanut!

Kesän aikana mietin paljon, että olisiko meillä tarvetta jonkinlaiselle kantorepulle. Veetin aikana käyttöä ei juurikaan ollut, koska käytimme pääasiassa rattaita ja yhden lapsen kanssa se oli helppo ratkaisu. Kotona ollessakin lasta pystyi aina pitämään sylissä, kun se oli itkuinen, kun ei ollut kuin se yksi huolehdittava. Nyt toisen lapsen kohdalla pitää ottaa huomioon myös se, että on olemassa myös tuo isompi lapsi, joka vaatii osansa huomiosta. Aina ei pysty keskittymään pelkästään vauvan tarpeisiin. Ollaan tykätty käydä Veetin kanssa myös esimerkiksi metsässä leikkimässä, mikä ei vaunujen kanssa luonnollisestikaan onnistu.

Reppuvaihtoehtoja meidän perheeseen oli kaksi: Manduca tai Tula. Manduca on varmasti se useammalle tutumpi vaihtoehto, Tulaa puolestaan on markkinoitu blogeissa paljon, mikäli blogimaailmaa seuraa. Täällä lähistöllä ei ole mahdollisuutta päästä Tulaa testaamaan, joten laitoin suoraan Ipanaisen Annille sähköpostia ja tiedustelin, että järjestetäänkö tänä vuonna kantokiertuetta. Kävi niinkin hyvä tuuri, että Anni oli juuri miettinyt kiertuetta ja sen perustamista ja kysyi, että haluaisinko lähteä mukaan yhtenä blogina ja vastasin tietenkin kyllä! Kiertueeseen osallistuu seitsemän blogia, joista jokainen saa pitää Tulaa kaksi viikkoa itsellään ja sen jälkeen reppu postitetaan seuraavalle osallistujalle. Näin reppua pääsee hyvin testaamaan kotona. Alla olevasta kuvasta näet, mistä blogeista voi lukea Tulan testauksesta ja itse olen siis mukana 24.9.-7.10. Kiertuetta voi seurata myös facebookissa.


Minullehan sattui kuitenkin käymään niin, että löysin Manducan todella edullisest kirpparilta ja ostin sen. Sain kuitenkin jäädä kiertueeseen ja nyt pääsen testaamaan kumpaakin reppua ja voin tarvittaessa tehdä vaikka vertailua noiden kahden repun välillä. Nyt olisikin kiva kuulla, että olisiko siellä lukijoissa ketään, joka haluaisi kuulla juttua jostain tietystä asiasta tuohon reppuun liittyen eli saa ehdottaa jo etukäteen aiheita, mistä haluaisit lukea tuon kahden testiviikon aikansa! Näin voidaan ottaa kaikki ilo irti! Toki pienen lapsen omistavat kaverit voivat käydä meillä testaamassa reppua, jos on kiinnostusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti