tiistai 24. syyskuuta 2013

Sadepäivän temppurata

Eräänä päivänä tuossa joku aika sitten täällä satoi aamupäivän vettä kuin saavista kaatamalla, joten ei edes haaveiltu pihalle menosta. Mies sitten keksi, että tehdään Veetille temppurata, että saa pahimpia energioita purkaa johonkin. Niinpä mie sitten ideoi tämmöisen temppuradan.

Heittorastilla heitettiin palloja, hernepusseja ja pehmopalikoita pyykkikoriin ja koreista sai tietenkin pisteitä.


Heittorastilta siirryttiin tunneliin, joka oli rakennettu tuolien alle. Tässä toimisi myös viltti tuolien päällä, mikäli eik löydy tunnelia valmiina kotoa.Kiertelyrastilla piti juosta ja kiertää lattialle asetetut esteet tietyltä puolelta.


Ensimmäisellä rastilla hypättiin saunajakkaralta patjan päälle, tietty niin korkealle ja pitkälle kuin pääsi!


Patjalla olisi muuten voinut tehdä myös kuperkeikan!


Viimeinen rasti oli tuommoinen kuja, jota pitkin piti kävellä ilman, että osuu noiden keppien päälle. Jos olisi ollut jotain narua, niin senkin olisi voinut levittää lattialle kiemurtelemaan ja lapsen laittaa kulkemaan sen päältä.


Tämmöinen temppurata meillä oli. Onko teillä harrastettu koskaan temppuratoja ja millaisia rasteja teillä oli käytössä, mikäli tämmöisiä on tehty?

1 kommentti:

  1. Aivan ihanaa lukea ammattikasvattajan silmin että sisällä saa juosta ja hypellä, liian moni kieltää sen koska "siitä tulee melua ja ties vaikka sattuu"! Ja mikäs sen parempaa ajankulua sadepäivänä :)

    VastaaPoista