keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Vauvalahja

Olen niin rakastunut tuohon kantinkääntäjään, että mieli tekisi ommella vain jotain semmoista, missä on paljon kantattavaa :) Siksipäs aloitinkin vauvalahjojen ompelun! Meille on tulossa kevään ja kesän aikana tosi monelle kaverille vauvoja, joten sama kai sitä on tehdä jemmaan niin on sitten valmiiksi antaa lahja tuolta kaapista. Tämä on menossa lahjaksi melko pian ja koska sukupuoli ei ole vielä tiedossa, niin tein semmoisen, mikä käy omasta mielestäni ainakin molemmille. Eikös tämän voi pukea sekä tytölle, että pojalle?

Kaava: Ob:n Happy squirell, pituus 68cm/ leveys 62cm
Kankaat: sieni kangashamstereista ja raidallinen Kärkkäiseltä


Voi vitsi, että tuo kanttaus sujuu hyvin nyt! Jälkikin on melkein yhtä hienoa, kun kaupan vaatteissa. Olisipa mulla ollut tuommoinen kääntäjä jo Veetin vauva-aikana, niin olisi tullut ehkä enemmän tehtyä bodeja itse. Väriyhdistelmästä tuli kivan raikas. Jotenkin en ole syttynyt kuitenkaan tuolle vihreälle kankaalle ennen tätä vaatetta, koska vihreä oli mielestäni liian kirkas. Tuo punainen kuitenkin rauhoittaa hyvin tuota sienikangasta ja yhdistelmä on oikein kiva!


Tässä vielä lähempää kuvaa tuosta onnistuneesta kanttauksesta. Parasta tuossa on myös se, että ei oikeasti tarvitse itse miettiä paljonko venyttää kanttia, vaan kääntäjä tekee sen automaattisesti. Ei mennyt tuo haarus edes kupuralle, niinkuin yleensä käy. Potkuhousujen henkeleitä haluaisin kokeilla kantata, koska se on semmoinen missä en ole koskaan onnistunut vielä elämäni aikana...2 kommenttia:

  1. Tulee kyllä todella kaunista jälkeä. Siistimmän näkönen tuo sinun tekemö body on kuin monet kaupan versiot. Ja aivan ihanat värit ja kankaat! Oih!

    VastaaPoista
  2. Hieno body, tosi siistiä jälkeä olet saanut tehtyä! Mikä se kantinkääntäjä oikein on?

    VastaaPoista