keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Jämätähdet paidaksi

Olen saanut jo aikoja sitten palan petroolimustaa tähtikangasta vaihdossa ja nyt oli vihdoin pakko käyttää se paitaan, koska palan koko oli sellainen, että kohta siitä ei olisi pituussuunnassa paidan kappaletta enää saanut. Takakappaleeksi ja hihoihin yhdistin Kärkkäiseltä ostetua mustaa raitatrikoota ja koska tähtikangasta jäi vielä, niin laitoinpa hihansuut samasta kankaasta. Paidan hurautin aamulla samalla, kun Veeti maalasi sormiväreillä. Pakkasta oli aamulla -16, joten ei sitten lähdetty ulkoilemaankaan.


Kuvassa paita näyttää todella lyhyeltä ja leveältä. En vain osaa ottaa paidasta mitenkään järkevää kuvaa siten, että saisin koko paidan kuvaan ja siksi paidat näyttää kuvissa aina tosi oudoilta...

Tarkoitus oli mennä käymään postissa ja kirpparilla, mutta Veetin pappa eli isäni tulikin yllätysvisiitille, joten päivä on mennyt kotona oleskellessa. Nyt jos tuo pienin sammahtaisi vaikka vihdoin tuonne sänkyyn ja nukkuisi päikkärit, niin voisi sillä aikaa suorittaa vaikka vähän kotijumppaa ja ehkä leikellä jotain kankaita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti