perjantai 22. helmikuuta 2013

Toinen mahdollisuus

Tein jo aikaisemmin yhdet Chillax-housut uusimmasta Ottobresta Veetille (tosin olen ehkä unohtanut blogata ne). Valitsin niihin koon 98cm, koska useammalta ihmiseltä olin kuullut, että tässä kaavassa on pitkät lahkeet. No ei ollut, mahtuu just ja just jalkaan ja lisäksi ovat niin kapeat alhaalta, että hyvä kun saa päälle. Annoin kaavalle kuitenkin uuden mahdollisuuden ja tein nyt kokoa 104cm ja lahkeiden leveyden vielä kokoa isommasta. Kangas on nyt joustavampaa mustaa velouria. Lisäksi väkersin tuommoiset resorit lahkeen taitteiden alle. Ja tuo todellakin oli pahemman luokan väkerrystä. Ideat resoreihin sain Kiikkusaari-blogin Marialta.


Päätin samalla, että en koskaan enää yritä tehdä tuommoisia taskuja velourkankaaseen, koska en saa niitä nätisti, vaan aina vetää jostain kurttuun ja päälliompeleetkin ovat vähän miten sattuu. Pitää ottaa näistä vielä sovituskuva, jos siitä saisi vähän paremmin sitten käsitystä, että minkälaiset ovat päällä.

Alla vielä todella sinisävyinen sovituskuva tuosta uudesta tähtipaidasta. Malli lahjottu purkalla kuvaan :) Mulla on näemmä paha tapa tehdä todella paljon kasvunvaraa hihoihin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti