tiistai 26. huhtikuuta 2011

Shoppailutiistai!

Pääsiäinen on nyt sitten taas vietetty, mutta paluu arkeen ei meillä kyllä vielä ala, sillä mies on vielä viikon talvilomalla. Ensimmäisen lomapäivän kunniaksi käytiin Oulussa ostoksilla. Suurin syy ostoksille lähtemiseen oli Veetin turvaistuin sekä kantoreppu. Käytiin jo aikaisemmin katsomassa tuollaista melko uutta kantoreppua kuin Cybex 2.Go ja nyt käytiin sitten kokeilemassa sitä ihan Veetin kanssa. Todella kevyesti saa kannettua tuota kahdeksan kilon mötikkää. Manducaan nähden tuossa oli todella hyvää se, että lasta saa kannettua myös naama menosuuntaan sekä selässä. Eli on monikäyttöisempi kuin Manduca ja ainakin omasta mielestä paljon paremman näköinen. Mieskin oli innoissaan, kun kehtaa käyttää tuota toisin kuin Manducaa. Kyllä nyt kelpaa kesällä käydä vaikka geokätköilemässä tai asuntomessuilla tai ylipäätänsä paikoissa, joihin ei voi rattaiden kanssa mennä. Tämä on täydellinen myös lentokentillä, kun rattaat joutuu laittamaan ruumaan ja lapsi ei vielä osaa itse kävellä.




Samalla ostettiin ostoslistalla olleet aurinkolasit Veetille. Maksoi alle 10e ja noissa oli kuitenkin tuo remmi, että pitäisi pysyä päässäkin. Vaikka ensimmäisenähän Veeti ne repi pois päästä... Toisaalta sisällä ei paistanut aurinko, joten eihän silloin laseja käytetä! :)


Turvaistuimeksi päätyi pitkän vertailun jälkeen Gracon Cosmic comfort S, jossa istuinta saa hiukan kallistettua, että lapsen on parempi nukkua tuolissa. Käytössähän sen vasta sitten näkee, että kuin hyvä ostos oli. Veetin serkulla oli sama istuin ja heillä ainakin tykätty. Värikin sattui olemaan kovin mieleinen, mustaharmaa.

Oulussa on hyvä ja iso kirppis, Paljekirppis. Sijaitsi sopivasti lastentarvikeliikkeen vieressä! :) Kirppariltakin tehtiin muutama löytö:


Veetille henkkamaukan farkkuhaalarit kokoa 86cm ensi syksyksi. Hintaa 3,5e. Todella hyväkuntoiset.


Raidallinen naisten toppi. Ei yhtään käytönjälkiä, hinta 0,50e.



Veetille uusi Fisher Price lelu, hintaa 1,9e. En tiedä vielä, että jääkö meille vai meneekö mummulaan. Juuri oli eilen mummulassa puhetta, että Veeti tarvitsisi jo jotain vähän isompien poikien leluja niiden vauvalelujen lisäksi.


Talvikengät meille on ostettu jo ensi talveksi kirpparilta. Ne ovat kokoa 22, mutta nämä olivat Reiman ja myös vain 2e niin ostin nämä toiseksi kengiksi. Koko 23 joten en osaa sanoa, että onko liian iso vielä ensi talveksi, mutta myy eteenpäin jos jää pieneksi. Menisivät hyvin vaikka keväästä kun eivät ole kovin pitkävartiset. Tai sitten seuraavana syksynä. Katsellaan sitten kun on ajankohtaista :)



Nämä aivan ihanat tennarit olivat kokoa 24, joten saa odotella kesää 2012, ennen kuin voisi kaavaillakaan näitä jalkaan :) Mutta kun hintaa oli huimat 0,2e niin ostin kuitenkin.

Kirpparilöytöjen lisäksi löytyi jotain ihan normaalihintaisenakin "oikeasta" kaupasta.


Iso setti korviksia, hintaa vain 2,9e! Tosin vata kotona hoksasin, että joku on vaihtanut tuosta isoimmat hopeiset korvikset toisiin mustiin isoihin palloihin :( Sain siis kahdet samat ja yhdet puuttuu kokonaan.


Kivan raikas kesätuubitoppi, jonka merkin jo unohdin kun laitoin sen jo pesuun.


Turkoosi henkkamaukan pidempi toppi legginssien kanssa käytettäväksi. Tämä oli ihana päällä!


Veetille hellehattu kuumiin kesäpäiviin. Pitää toivoa, että pää ei kasva kovin kamalasti, että mahtuu vielä kesälläkin :)


Veetille kesähousut Henkalta, joista saa käärittyä sortsit. Koko 80cm.


Perussortsit henkalta turkoosin värisenä Veetille. Kokoa 80cm.


Pinkki perustoppi itselle. Maksoi normihintaisenakin alle 5e :) Tulisipa tänne Ylivieskaankin jo se henkkamaukka...



Poikettiin kotimatkalla vielä Zeppeliinissä Miniq:ssa ja sieltä ostin Veetille ensi syksyksi ihanan omppukuosisen Småfolkin kokohaalarin. Aivan ihana kuosi :)


Itselle vielä ohuen ohut valkoinen pidempi neuletakki, merkkinä itselle tuntematon Ichi.


Käytiin myös ensimmäistä kertaa Lasten Metsolassa ja olihan siellä ihania vaatteita liike täynnä! Harmi vaan kun kaikista mistä pidin, oli koot loppu ja lyhythihaisena en löytänyt sitten juurikaan mitään ostamisen arvoista. Jätin sitten vaatteet ostamatta ja ostin mustavalkoista tähtitrikoota :)

Kaikkiaan kerrankin hyvä ostosreissu kun jotain löytyikin! Samalla käytiin hakemassa myös Lindexiltä Liberokerhosta saatu ilmainen Liberolaukku. Laukussa oli mm. housuvaippoja, kertakäyttöisiä ruokalappuja vaikka reissuun, lasten cd, puhdistuspyyhkeitä, näyte vauvan saippuasta ja rasvasta, sukat... Eli ihan kivasti oli kaikkea tarpeellista ja mikä parasta, ILMAISTA :)

2 kommenttia:

  1. Mukavia ostoksia.
    Meillä on Manduca ja tykkään. Ainut miinus, ettei voi naama menosuuntaan kantaa. Mutta selässä sillä voi kantaa =)
    Tuosta turvaistuimesta voisin haluta sit kommenttia,kun olette käytössä kokemusta saaneet =)
    Kuolaan tuota tähtitrikoota!!
    Oulussako on Metsolan liike? missä?

    VastaaPoista
  2. Manducaa mekin eka mietittiin, mutta Veeti ei varmasti malttais olla naama minuun päin ja Manducalla Pasi ei varmasti alkais kanteleen :)

    Juu voin laittaa, mutta Pasin veljen lapsella on tuo ja ovat kovasti tykänneet. Kovin pitkäikäinen se ei ole kun on aika pieni. Lauri on kesällä 3v ja joutuvat nyt ostamaan semmoisen selkänojallisen korokkeen, kun ei meinaa enää mahtua tuohon.

    Ja se Metsola on muistaakseni Pakkahuoneenkatu 9, netissä on kyllä yhteystiedot. Oli kyllä ihanaakin ihanampi liike! :)

    VastaaPoista