lauantai 30. huhtikuuta 2011

Hauskaa vappua!

 Hauskaa vappua kaikille lukijoille! Laitettiin eilen vähän vappua, kun tänään viedään Veeti mummulaan yöksi ja meille tulee pitkästä aikaa iso kaveriporukka grillailemaan ja viettämään vappua. Ihanaa nähdä kaikki kerralla todella pitkästä aikaa  ♥  Viimeksi taidettiin olla kaikki samassa paikassa loppiasena, joten onhan tuosta vierähtänyt jo tovi.

Kävin myös eilen ostamassa tuota Marimekon Räsymattokangasta ja ompelin samanlaisen kapan kuin naapurilla. Rakastuin vaan niin tuohon kankaaseen! Vaikea oli ommella, kun kuvio on painettu vinoon kankaan langansuoraan nähden...


Ilmapallopussista valkkasin keittiöön vain keltaiset ja valkoiset pallot, verhojen kanssa sävy sävyyn :)
Laitoin pöydälle myös pestävän vahakankaan, joka on lojunut varmaan vuoden kaapissa. Yritin silittää tuota, mutta jäi silti ruttuun. Onko jollain vinkkejä, miten tuon  saan suoraksi?


Bongaa kuvasta Veeti! (Ok, Veetiä ei näy, mutta siellä se pötköttää pihalla vaunuissa....).


Meillä on tänä vappuna violetteja berliininmunkkeja. Eilen syötiin jo vaaleanpunaiset :) Ei kovin esteettisen näköisiä, mutta niin hyviä!


Serpentiiniäkin piti laittaa hieman olohuoneeseen.


Ja muutama ilmapallo ja serpentiiniä. Siinä olikin meidän vappukoristeet.


Eilen kävi kaverit kylässä ja saatiin heiltä ihania kukkia! Kivan keväisen värisiäkin! Juuri olin päivällä ajatellut, että voisi käydä ostaan vapuksi jotain kukkia. Eipä tarvinnutkaan käydä :)

Meidän pikkuinen nukkui eilen ensimmäisen yön omassa huoneessa. Yö meni ilman ongelmia, mutta otettiin ekaksi yöksi varalta itkuhälytin meidän huoneeseen, jos ei vaikka muka kuultaisi kun Veetillä on nälkä.

Kaveri joutui heti kantohommiin, kun tuli meille kylään  ja kantoi miehen apuna meidän senkin takaisin makkariin ja Veetin lipaston meidän makkarista Veetin omaan huoneeseen. Tältä näyttää nyt sitten Veetin huoneessa. Tapetti on melko tumma, mutta ei aleta sitä vaihtamaan, koska ei tulla kuitenkaan lopun ikää tässä asumaan ja tuommoinen aikuisempi tapetti on varmasti myyvämpi kuin joku lasten tapetti.


Tähän oikealle seinälle jää Ikean Malm-säilytyslaatikosto neljällä laatikolla. Siellä on Veetin vielä isoja vaatteita, kirjoja ja liinavaatteita sun muuta tavaraa.

Voitin tässä joku aika sitten Minimurmelin arvonnassa pehmopöllön, johon sai esittää toiveita. Ainut toiveeni oli se, että pöllön tulisi sopia pojalle. Tällainen ruskea pöllö tuli paketista ja se päätyi vahtimaan Veetin unia pinnasängyn päätyyn.
Kiitokset vielä pöllöstä Malviinalle!


Nyt meidän makkari näyttää taas siltä, miltä se on aikaisemmin näyttänyt. Veetin sängyn tilalla on nyt senkki petivaatteille.



4 kommenttia:

  1. Hyvää Vappua!
    Hienot verhot. Minun pitää ettiä meidän pöytään vahaliina, kunhan löytyisi mieluinen jostain.
    mukavaa iltaa!

    VastaaPoista
  2. Käyppäs kattoon Jyskistä! Siellä oli yllättävän nättejä!

    VastaaPoista
  3. Hyvää vappua teille!
    Tosi vauhdilla pöllö teille lenteli, sillä vein sen postiin vasta torstaina ja laitoin vielä 2.luokkaan. Todella vauhdikasta :)
    Oliko se sopivan värinen teille? Ihanat verhot teillä :)

    VastaaPoista
  4. Malviina: oli sopivan värinen! :)Ja kiitokset, tykkään itsekin verhoista... :)

    VastaaPoista