lauantai 16. huhtikuuta 2011

Kevättä ja poseerausta

 Tänään oli aivan mahtava ulkoilupäivä! Aurinko paistoi ja lämmintä oli kymmenkunta astetta. Veetin aamupäikkäreiden aikaan suuntasimme siis pihalle ulkoilemaan. Matkan varrelta tuli haettua myös pajunkissoja sisälle maljakkoon! Pääsiäinen vietetään Veetin kummassakin mummolassa vuorotellen, joten kotona ei tule oltua. Siksi pitääkin ottaa pieni varaslähtö pääsiäiseen jo nyt, että saa laittaa narsisseja ja pajunkissoja esille :)


Lumen sulaminen on kiva asia, mutta valitettavasti samalla paljastuu ikäviäkin asioita, kuten se, että joka paikka on täynnä roskia... Näin kauniin näköiset ovat tienvarret täällä Ylivieskassa. Ja tuo ei varmasti ollut läheskään niitä roskaisimpia kohtia. Näiden lisäksi joka paikka on täynnä niitä tekstiviestipalstojen ykköspuheenaiheita, eli koiranp***aa.


Pihalle laitoin muutamat narsissit. Seuraavaksi siirrytäänkin sitten kesäkukkiin! Ruukku on näemmä todella likainen, pitääkin muistaa heti huomenna pyyhkäistä puhtaaksi, ettei jää noin likaiseksi.Meidän takapihalla on vielä näin paljon lunta, vaikka osalla naapureista pihat ovat jo
ihan lumettomat!


Sisälle sitten niitä pajunkissoja maljakkoon. Pitääkö pajunkissoille laittaa vettä vai annetaanko ne olla kuivassa maljakossa? Ei mitään käsitystä. Mietin vain, että kuinkahan nopeaa noista tulee lehtiä, jos antaa olla vedessä. Joku viisaampi voisi valaista tässä asiassa!Sisälle myös narsissi! Ruukku on hivenen liian pieni, mutta eipä se varmaan haittaa, että keväisen keltainen muoviruukku sieltä vähän pilkottaa.


Aikaisemmin näitte pienen vilauksen tästä vauvan kietaisutakista. Se on nyt valmis, enkä malttanut olla jo julkaisematta kuvaa tästä. Menee lahjaksi jossain vaiheessa. Onneksi tuttavapiiriin tulee useita vauvoja, niin kukaan ei tiedä, että kenelle tämä on :) Saattaa arvata, mutta varmuutta ei ole.  Ensimmäisessä kuvassa näkyy värit paremmin, niin laitoin senkin.


Lisäsin kuitenkin vielä alareunaan virkatun sydämen koristeeksi. Tässä näyttää paljon tummemmalta, kun on illalla sisällä kuvattu.Meidän Veeti on melkoinen linssilude. Heti kun kameran tuo vähänkään lähelle, alkaa poseeraaminen ja yleensä katsoo heti kameraan ja hymyilee. Ihan hyvä vaan, niin ei tartte houkutella, että saisi hyviä kuvia. Katsokaa nyt tuota seuraavaakin kuvaa!

Hieno kylkiasento-poseeraus. Tikrusukat tyylikkäästi yökkärin päällä :)


Velmuilua :)Kuvia alettiin ottamaan illalla, kun yritettiin saada kuvaa Veetin uudesta lemppariasennosta. Kauan saikin räpsiä, että sai sen kuvaan. Varsinkin kun Veeti kääntyy heti kameran suuntaan ja tämä asento edestäpäin kuvattuna ei näytä miltään. Mutta tässä se nyt on. Vuorotellen mennään konttausasentoon ja tähän "kolmioon" niin kuin me miehen kanssa tämä on ristitty. Vaatii muuten paljon lihaksia tämä jumpistakin tuttu hoover-asento, mikä lienee sen oikeampi nimitys ainakin jumpissa :)Siinäpä ne, rakkaat ♥

1 kommentti: