torstai 28. huhtikuuta 2011

Kirppistelyä, taas...

Eilen käytiin TAAS järjestelemässä kirpparipöytä. Meillä on nyt muistaakseni viides viikko menossa ja tällä viikolla laitettiin kaikki tavarat -50%, että päästäis eroon kaikesta roinasta. Tällä hetkellä ollaan plussalla jotain 700-750e eli tuosta on siis jo vähennetty pöytävuokriin menneet rahat. Ihan kivasti :) Saadaan maksettua noilla rahoilla lentoliput kesälomareissulle.

Ja siitä reissusta puheen ollen. Ollaan suunniteltu semmoista pientä vajaan viikon reissua Barcelonaan, joten olisi kiva kuulla kommentteja siellä käyneiltä! Esim must see paikat, hyvät hotellit, ravintolat ja kaikkea mitä mieleen tulee! Lähdetään joko koko perheen voimin tai jos äitini tai anoppini sattuu olemaan lomalla tuolloin, niin jätetään Veeti hoitoon Suomeen ja lähdetään kahdestaan. Kumpikin vaihtoehto on hyvä :)

Ja sitten takaisin kirppistelyyn. Sieltä löytyi kerrankin itsellenikin jotain:


Keltainen EDC-kesätoppi 2e. Vähän aikaa sitten puhuin juuri miehelle, että tekisi mieli ostaa jotain keltaista, vaikka yleensä en pidä keltaisesta enkä taida entuudestaan omistaa mitään keltaista. Näin se mieli muuttuu.


Lisäksi fuksia pitkä Onlyn paita, jossa nappeja helmassa. Muutama nappi auki, jonka vuoksi eivät näy. Tämäkin 2e. Tarpeeksi pitkä legginssien kanssa pidettäväksi.Ja viimeisenä, tosi ajankohtaisena ostoksena, muutaman kerran pidetty Ice Peakin takki. Tätä olen monta kertaa jo käynyt hiplailemassa, mutta mielestäni hinta on ollut liian kova. Nyt hintaa oli laskettu 10e ja olihan se kirpparihinnaksi todella kallis, 35e, mutta kuitenkin reilusti alle kaupan hinnan.

Miehen ollessa talvilomalla, ollaan ehditty tekemään pihahommiakin. Haravointi oli yllättävän rankkaa ja puolen tunnin haravointisessio vie noin 300kcal. Melko tehokasta hyötyliikuntaa! Tänään piti jättää homma kesken, kun sormesta lähti nahkat.


Haravointilook :) Toissakesänä ostin itselleni ihana Ratian pinkit kumisaappaat! Kyllä nuo jalassa kelpaa leikata nurtsia tai haravoida!


Kaivettiin Veetille esiin joululahjaksi saatu leikkikamera, josta kuuluu jos jonninmoista ääntä ja kyllä oli mieleinen lelu. Ainakin hetken aikaa! Joulun aikaan Veeti olisi ollut vielä aivan liian pieni leikkimään tuolla, niin laitettiin jemmaan.

Tänään avattiin grillikausi ja testattiin grilliä vappua varten. Hyvin toimi. Paistettiin naudan pihvit ja lisukkeeksi salaattia. Ensimmäistä kertaa elämässä tehtiin myös parsoja, kun olivat niin halpoja. Tosi positiivinen yllätys! Luulin, että inhoan parsoja, mutta ainakin pekoniin käärittynä hollandaisekastikkeen kanssa olivat hyvinkin maukkaista. Tosin itse parsa ei kyllä maistunut kovinkaan paljoa millekään. Hollandaisekastikekin oli tällä kertaa ihan kaupan jauheesta tehty, eikä sekään maistunut mun mielestä oikein miltään.


Tämän päivän piristävä löytö kauppareissulla oli tämä aivan ihana hattivatti-rasia! Juuri sopivan kokoinen säilöäkseen laukussa laastarit ja särkylääkkeet.  Ja niin kiva kontrasti tuo keltainen pohja mustassa rasiassa. Näemmä taas tuo keltainen on viehättänyt...


Ja keltaisesta aasinsilta Marimekon Räsymatto-kankaaseen, jota on myös musta-harmaa-keltaisena. Aivan ihanaa! Kangas on sen verran kallista, että siitä raaskisi tehdä keittiöön kapan :) Haravoidessa satuin näkemään seinänaapurin ikkunassa nuo verhot ja se oli lähes rakkautta ensi silmäyksellä. Että terkut vaan Paulalle (jos luet tätä), että sulla on ihanat verhot! Meillä on naapurin kanssa mennyt muutenkin maut melko yhteen. On ollut samanlaisia verhoja, huonekaluja jne :)


Kyseessä siis tämä kangas!


1 kommentti:

  1. Barcelona on kyllä mahtava paikka.. Mut niitä taskuvarkaita on ja paljon..

    t.nuppu

    VastaaPoista