keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Tonttulakit tilattavissa!

Eikö marraskuu ole se aika vuodesta, että joulu alkaa väkisten hiipiä mieleen. Ainakin pikkuhiljaa, mitä lähemmäs joulukuuta käydään. Nyt on hyvä aika alkaa suunnitella myös joulukorttikuvia! Meillä jäi viime vuonna kuvat ottamatta, koska raskauspahoinvoinnin ja väsymyksen kourissa en jaksanut juurikaan ajatella mitään kivoja korttikuvia.


Nyt on kuitenkin hyvä aika tilata ihanat, trikoiset tonttulakit lapsille vaikkapa kuvia varten ja tietysti jouluksi! Varastossa on tällä hetkellä hyvin pieniä kokoja ja tilauksesta teen myös isompaan päähän, vaikka aikuisten kokoon asti. Jos olet Facebookissa, klikkaa itsesti Nauravanappi-sivulle ja laita yvnä millaista lakkia ja missä koossa haluaisit. Myös sähköpostilla tilaaminen onnistuu osoitteesta nauravanappi@gmail.com. Tonttulakin hinta on 12e ja se sisältää postituksen. Valittavissa on tällä hetkellä tähti- tai pallokuosia :)


Näpertelin eilen kokeeksi myös paksusta huovasta pari heijastinta tai oikeastaan heijastavaa esinettä, koska heijastin sanaa ei tainnut saada käyttää kuin jostain hyväksytyistä malleista. näitäkin voi tilata hintaan 8e sis pkt. Kaikkiin tulee mustavalkoinen nyöri ja puuhelmi. Mustan lisäksi huopaa on tällä hetkellä myös harmaana.


2 kommenttia:

  1. Heh, mulla on ollut tonttulakkeja paininjalan alla ja meinasin että heijastimia vois askarrella ainakin pukinkonttiin. Hauska yhteensattuma! :)

    VastaaPoista