lauantai 5. syyskuuta 2015

Uusissa kuteissa

Sitä vaan tulin kertomaan, että äiti on tehnyt mulle tämmöisen uuden haalarin, kun nämä ilmatkin on alkanut viilentyä. Sain samalla kaavalla tehdyn haalarin vauvalahjaksi sen kaavan kera äidin ompeluystävältä ja äiti kuulemma hieman epäonnistuneesti muokkasi siitä isomman. Tai muuten onnistui hyvin, mutta huppu on kummallinen ja tahtoo mennä mun naamalle!

Sillä äidin ompeluystävällä on muuten samanikäinen poikavauva, se on aika kiva tyyppi. Meillä oli viime viikolla treffit sen kanssa ja me kamalasti juteltiin vierekkäin sohvalla :)


Äidillä on muitakin ihania ompeluystäviä, semmoisia jolta saa ostaa myös tämmöisiä ihania kankaita kun ne on jääneet niillä ylimääräisiksi. Tykkään tästä vaaleanpunaisesta Hipusta tosi paljon, vaikka kuvissa ei ehkä siltä näytä :)


Sain myös uuden pipon, kun kaikki vanhat on pieniä. On sitä odotettukin! Tyhmä äiti ompelee vaan kaikille muille pipoja ja mun pitää olla ilman. Mutta nyt on komia myssy suojaamassa päätä.
Eipä mulla muuta, jospa se äiti kirjoittaa sitten ensi kerralla itse sanottavansa :)11 kommenttia:

 1. Hei niin suloinen <3 sekä tyttö että haalari <3 niin ja pipa <3

  VastaaPoista
 2. Voi awwss miten söpöläinen ♥

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus ja sulonen pieni prinsessa <3

  VastaaPoista
 4. Poikavauvalta terkkuja. Minustaki se huppu on ihan tyhmä, äiti joutais tekeen siihen paremman hupun.. Vaan hyvältä näytät uusissa kuteissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa sille äitilles, että kaavottaa tän vähän isompana ja toimivalla hupulla, niin mun äitin ei tartte, kun se ei oikein handlaa noita muokkauksia!

   Poista
 5. Oi ihana haalari ja pikkuinen! Kivan näköinen tuo pipo, varsinkin pitsit :)

  VastaaPoista