perjantai 4. syyskuuta 2015

Purkit järjestykseen!

Löysin Kärkkäisellä käydessäni sisustusosastolta todella kauniita puisia laatikoita, joiden hinta ei todellakaan päätä huimannut. Laatikoita oli muistaakseni neljää tai viittä kokoa, joista kallein taisi maksaa kympin ja tämä pieni vitosen luokkaa. Väreinä olivat puun lisäksi myös valkoinen, harmaa ja musta.


Itse näin tämän saman tien säilytyslaatikkona öljyille ja balsamicoille sekä suola- ja pippurisirottimille, jotka eivät kylläkään kuvassa ole laatikossa. Tähän asti niitä on säiytetty liesituulettimen päällä.

Meillä on ollut miehen kanssa vähän vääntöä siitä, että saako keittiön tasoilla olla tavaraa. Itse kun haluaisin jotain tuollaista pientä säilytää siinä, että toisi vähän sellaista kodikkuutta tuonne. Miehen mielestä pitäisi olla aivan tyhjät tasot ja ne ovat mielestäni jotenkin liian kliiniset tiedättekö?


Mutta tuossa ne nyt töröttää ainakin toistaiseksi. Kangaskorin siirsin tuonne nurkkaan, että ei ole ihan niin kamalan paljon tavaraa yhdessä kasassa.


Ehkä kaikista kätevin säilytyspaikka tuolle korille olisi tuossa saarekkeen päällä, mutta siihen tahtoo kerääntyä kaikenlaista epämääräistä paperia, joten en halua siihen yhtään enempää roinaa! Missä ihmeessä teillä säilytetään kaikenmaailman lippulappuset, joita tarvitsee jossain vaiheessa, mutta ei juuri tällä hetkellä? Nytkin siinä on lukemattomien lehtien lisäksi esimerkiksi lasten vasu-keskustelulaput sekä pari alekuponkia, jotka aion jossain vaiheessa käyttää. En osaa niitä oikein kaappiinkaan laittaa, koska sinne ne sitten unohtuvat satavarmasti!


10 kommenttia:

 1. Mulla on ruokailuryhmän luona seinässä sisustuspostilaatikko jossa säilyy kaikki laput ym paprut. Poissa silmistä, mutta helposti saatavilla.

  Minä oon miehesi kanssa samaa mieltä, että tasot tyhjiksi. Valitettavasti se ei käytännössä aina toimin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku semmonen voiskin olla ihan kätevä! Ärsyttää kun noita lappuja tuppaa pyörimään tuohon tasolle. Meillä on pienkoneet sun muut kaapissa piilossa eli keittiössä ei käytännössä ole mitään niin jotenkin omaan silmään näyttää siltä, että siellä ei kukaan asu :D

   Poista
 2. Kiva laatikko ja kaunis keittiö :)
  Meillä on keittiössä muutamia juttuja, kuten kananmunat ja kapustat purkissa, mutta pääpiirteittäin pidän siitä että tasot ovat tyhjänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en mäkään halua, että niissä on kamalasti mitään vaan just muutaman pikkujutun, et näyttää vähän kodikkaammalta, eikä että on joku esittelykeittiö. mieluiten pitäisin tuoreita yrttejä esim ruukussa, mutta en saa niitä elämään :D

   Poista
 3. Meillä on Innon Wall case -lokerikko jonne lippulaput ia iPadit saa katseilta piiloon ja lapsilta turvaan. Ja olen samaa mieltä, että ihan tyhjät keittiön tasot ovat aika kolkon näköiset, vaikka varmaan helppo pitää puhtaana (ei ole kokemusta... :)).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin katsomassa tuota, harmi että ei oikein ole paikkaa millekään noin isolle :/

   Poista
 4. Oi niin haaveilen tuollaisesta keittiöstä! Meillä on pieni keittokomerotyylinen keittiö, joten kaikki tasot on täynnä leivänpaahdinta, vedenkeitintä yms :( Teillä on tosi kaunis koti ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on onneksi rakennusvaiheessa hoksattu ajatella noita pienkoneita ja niille on oma kaappi tuolla nurkassa, että saa sinne piiloon, mutta kätevästi kuitenkin sit vedettyä pöydälle. Ja kaapin sisällä on pistorasia, että ei tartte johtojakaan alkaa laitteleen erikseen ulkopuolella pistorasiaan.

   Poista
 5. Kiitos vinkistä, juuri tuollaiset sopisivatkin rempattuun vessaamme :) Meidän lippulaput ovat keittiössä sellaisessa kirjoitusalustalla, jossa klipsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko se kirjoitusalusta seinällä jotenkin? Laitappa linkkiä jos oot joskus blogannut silleen,e ttä se näkyy :)

   Poista