keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Vaunuverhoja (pari myynnissä)

Olen värkännyt tässä lähiaikoina vaunuverhoja. Noilla kun saa kivasti piristettyä esimerkiksi mustien vaunujen ilmettä. Meidän molemmat tämänhetkiset vaunut ovat myös kuomultaan pienemmät kuin vanhat Emmaljungat, joten niiden verho on näihin vähän tyhmän iso.

Yksöisvaunuihin tein verhon (joka ehti näemmä ruttaantua ennen kuvausta!) ihanasta vaaleanpunaisesta kankaasta. Tästä tuli hieman liian pieni, mutta toisaalta hyvä, että ilma kiertää paremmin. Helteellä ei nimittäin saa edes jättää tuota verhoa kuomun eteen, että ei nouse vaunuissa liian kovasti lämpö. Tällöin verhon voi nostaa aurinkosuojaksi ja köyttää naruilla kiinni aisaan.
Jo aiemmin tein vaunuverhon myös meidän kaukaloon. Aiemmin meillä ei ole ollut verhoa kaukalossa, mutta olen kuitenkin kokenut sen käteväksi esimerkiksi autossa, jos aurinko paistaa silmiin tai hälyisässä paikassa vauvan nukkuessa. Samat verhot menevät periaatteessa vaunuihin ja kaukaloon, mutta en jaksa repiä irti niitä koko ajan, joten tein kaikkiin omat :)


Tuplissa meillä on musta koppa, mutta istuinosa on punainen, joten halusin jonkin mustavalkoisen, joka ei riitele punaisen kanssa. Toisella puolella on mustavalkoinen pisarakangas, mistä en muistanut ottaa kuvaa. Solmimisnauhat ovat tässä pitsiä, kun en ollut muistanut ostaa nauhaa. Olen käyttänyt renkaina suihkurenkaita, koska ne pysyvät mielestäni paremmin kiinni verhossa, kun eivät ole täysin pyöreän malliset. Pyöreät meillä ainakin tahtoivat helposti irrota noista sirkoista.Minttukuvioisen verhon tein kun kaavoitin verhoa ns.normivaunuihin eli joissa on hieman isompi kuomu kuin meidän vaunuissa. Tästä tuli hieman leveämpi, joten malliltaan sopii esimerkiksi Emmaljungan vaunuihin, joiden kuomu on huomattavasti isompi kuin esimerkiksi noiden Carenoiden.


Punainen verho on myös puuvillaa ja se on nyt semmoista kokoa, että passaa varmasti hyvin useamman kokoisiin rattaisiin. Koko noin 44x50cm. Alareunassa satiininauhat, joilla saa kiinnitettyä aisaan aurinkosuojaksi.


Tässä sama verho vielä Brion Primo kaukalossa, johon istuu myös hyvin!


Ajattelin tehdä mahdollisesti verhoja myyntiinkin asti silloin tällöin muutaman kappaleen tuonne Facebookin puolelle. Hintaa verhoilla tulee olemaan 27e sisältäen postikulut. Punainen ja mintunvärinen ovat vapaina, jos jotakin lukijaa kiinnostaa. Mintussa tuo sävy on semmoinen rehellinen minttu ja pohja valkoinen. Kuva ehkä vähän vääristää tuota sävyä. Mikäli kiinnostuit verhoista, niin nakkaa vaikka spostia ja varaa verho kommenteihin!


2 kommenttia:

  1. Minkä kokoiset vaunuverhot sulla on ollu noissa carenan tuplissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, ei kyllä pysty mitenkään muistamaan enää kokoa valitettavasti 😔

      Poista