keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Ensimmäiset hankinnat vauvalle


Koska tässä tuli nyt muutenkin esiteltyä Aavan ja Veetin vaateostoksia, niin jatketaanpa samalla linjalla. Rakenneultrassa saatiin mahdollinen veikkaus tulevan vauvan sukupuolesta. Päätettiin kuitenkin varmistaa se vielä omassa neuvolassa, kun täällä ultrataan jokaisella normikäynnilläkin. Uskaltauduin kuitenkin tekemään silloin rakenneultran jälkeen ensimmäiset ostokset vauvalle luottaen siihen, että tyttölupaus pitäisi paikkansa.

Metsolan alesta ostin ihanat pinkit toppatöppöset talveksi. Eipä tarvitse käyttää pelkästään niitä isoja ja muodottomia äitiyspakkauksen tossuja.


Ensi syksyksi puolestaan ostin Kärkkäiseltä Name it:n windfleecehaalarin, että voin pitää vauvaa sitten vaunujen lisäksi tarvittaessa liinassa tai Manducassa. Paljon herkumman värinen tämä Name itin versio mitä popin windfleecet, joissa on mielestäni aina vähän tylsät värit. On tummansinistä ja punaista sekä mustaa ja vihreää. En ainakaan tiedä, että olisi ollut mitään kivempiä värejä? Meillä ei ole Name itiltä ollut mitään ulkovaatetta ennen, joten laadusta en osaa sanoa. Mallistossa oli tänä vuonna ihania softshell-haalareitakin samalta merkiltä. Olisiko niistä kellään kokemusta? Meille ei kyllä tarvisi yhtään haalaria, mutta mielelläni tulevaisuutta varten kuulisin kokemuksia.


Naurattaa muuten kun ystävä tilasi netistä Reiman "softshellin" ja paketista paljastui fleecehaalari. Mutta siis ihan siellä kaupan sivuilla mainostettiin sofshellinä tuota, että hieman on ollut termit siellä päässä hakusessa...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti