tiistai 20. tammikuuta 2015

Tiikerivarpaat

Hoitopaikassa on käynyt mystinen kato Aavan villasukille ja kaksista sukista ei ollut perjantaina tallessa kumpiakaan. Olivat menneet vahingossa väärälle käyttäjälle, kun en ollut hoksannut nimikoida niitä! Ei käynyt mielessäkään, että nekin tarvisivat nimitarrat. Ajattelin tietenkin tyhmästi, että ne käytön jälkeen laitetaan lapsen omaan laatikkoon. Maanantaiksi tarvitsi kuitenkin sukat, koska oli luvattu kylmiä ilmoja. Onneksi kaapissa oli valmiina nämä tiikerisukat, joissa oli vain hieman liian pieni koko. Näppäränä purin kärkikavennukset ja neuloin vähän pidemmän jalkaterän ja tadaa, Aavalla oli uudet villasukat hetkessä.


Lankana Novitan viidakkolankaa ja kärjen tein Dropsin Karismasta. Idea sukkiin on facebookin Voihan villasukka-ryhmästä, jossa on toinen toistaan ihanampia villasukkia! Ehkä siksi se neuloosi on tällä hetkellä erittäin pahana...

On muuten melko haastavaa kuvata tuommoisen liikkuvaisen lapsen jalkoja, jotka eivät pysy sekuntiakaan paikoillaan. Tässä nyt kuitenkin pari kuvaa, jossa jalka ei ole ihan tärähtänyt. Sukan kärkeen ompelin mustalla langalla vielä "varpaat" täydentämään kokonaisuutta. Aika hauskat näistä tulikin lopulta.


3 kommenttia:

  1. Ihanat sukat! Pitääkin kaivella taas kaapista lankoja esille, ja alkaa jotain värkkäilemään syksyn iltoina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti! Mulla on ainakin kamala neuloosi päällä koko ajan :D

      Poista