sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Susie ja pari muuta

Veetin hoitoura nykyisellä hoitajalla loppuu viikon päästä. Ollaan oltu erittäin tyytyväisiä hoitopaikkaan ja hoitajaan ja halusin muistaa häntä pienellä lahjalla. Päätin ommella pienen pussukan, johon voi laittaa mitä sitten itse haluaa. Idea tähän pussukkaan lähti Ikasyrin blogista, jossa oli kankaiden yönä haaste ommella tämä kyseinen pussukka. Silloin en ehtinyt osallistua, mutta teinpäs tämän näin jälkikäteen! Kyseessä on Susie-pussukka, jonka ohje ja kaavat löytyvät täältä.


Kankaana samaa Marimekon mustavalkoista kangasta mitä omassa clutchissani ja pilkullinen kangas on kaverilta saatuja tilkkuja. Vuorena Ikean puuvillaa, mitä jäi vähän yli säkkituolista.
Ohjeet videolla olivat selkeät, mutta en silti saanut vetskarin päitä menemään nätisti. Se on mun heikko kohta näissä pussukoissa. Malli puolestaan on tosi kaunis ja tämmöisiä olisi kiva tehdä lisääkin kun vain löytyisi jotain kivaa kangasta!Kuluneella viikolla harrastin myös kierrätysompelua, sillä siivosin yksi päivä vaatehuonetta ja löysin muutamia pois laitettavia paitoja. Perhospaita on kirppislöytö ja siitä syntyi vauvalle body Bert-nappilistabodyn kaavalla. Muutoksena olalla neppari ja keskellä ei ole nappilistaa. Koko noin 62cm, sillä suurensin koon 52cm kaavaa jonkin verran.


Kaveriksi mustavalkoiset housut Little houses kaavalla, joiden raitakangas on vanha paitani ja pallokangas kummitädin piposta ylijäänyttä.


Vaihteeksi vähän neutraalimman värinen setti. 


Toinen vauvasetti valmistui tällä kertaa vähän eri jämäkankaista. Tämä menee kaverilleni, mikäli värit ovat mieleiset. Mikäli ei, niin pääsevät omaan käyttöön :)2 kommenttia:

  1. Ihania juttuja olet ommellut! Tuo pussukka on hieno! Pitäs kyllä kokeilla Susieta!

    VastaaPoista
  2. Ihana ja tyylikäs pussukka! Kävis ihan clutchista iltamenoihin. Terveisin uusi lukija :)

    VastaaPoista