perjantai 7. kesäkuuta 2013

Downtown hat

Veeti on kaivannut uusia lippiksiä kesäksi. Meillä on yksi viime kesän pilvitrikoolippis käytössä ja yhden ostin kaupasta, mutta Veeti heittää sen aina pois ja hakee itse tehdyn tilalle. Välillä olisi kuitenkin kiva saada erivärinen lakki tai saada se yksi ainut edes joskus pesuun! Halusin tehdä jonkun vähän erimallisen ja Etsystä löytyikin hauska Heidi&Finn:n downtown hat kaava, jonka ostin itselleni. Kokoja oli vauvasta ihan 12-vuotiaaseen asti!


Sovituskuvia en meinannut saada kun malli halus makoilla lakki päässä vain sängyssä tai sitten pomppia samaisella sängyllä. Muutama kuva saatiin otettua eteisessä ennen puistoon lähtemistä.


Yläkuvassa lippa kurtussa ja tosi iloinen poika :D Eka version tein kaapista löytyneestä collegesta ja lippaan laitoin kumpaankin puoleen tukikangasta, vaikka ohjeen mukaan yksi olisi riittänyt.


Tästä tuli heti kerralla juuri sopivan kokoinen! Tein koolla 2-5 vuotiaat. Trikoisessa olisi varmaan paremmin kasvunvaraa sitten isommallekin päälle. Ja tosi nätisti tuo Veetin suu näissä kuvissa... Mutta kiva malli, taidan tehdä lisääkin kun on testattu istuvuus! Tätä voisi myös piristää vaikka napeilla tai tytöille kukkasilla!


1 kommentti: