perjantai 7. kesäkuuta 2013

Pekoni-pestopasta

Tehtiin viikolla pikapastaa ja siitä tulikin yllättävän hyvää! Keitin tagliatellea ja paistoin pekonia, koska sitä sattui kaapissa olemaan. Omalta "yrttimaalta" hain reilun kourallisen basilikaa ja hieman oreganoa, jotka vetäisin sauvasekoittimella soseeksi oliiviöljyn sekä parmesanraasteen kera eli tein pestotyyppisen öljyn siitä. Pinjansiemeniä ei nyt kyllä sattunut kaapista löytymään! Lopuksi kaikki vain sekaisin ja syömään!

Pekoni-pestopasta 4:lle
tagliatelleä pussin ohjeen mukaan
1pkt pekonia
iiiso kourallinen (tai ruukku) basilikaa
muutama oksa oreganoa
oliiviöljyä haluttu määrä
parmesaania tai muuta vastaavaa juustoa haluttu määrä


1 kommentti: