torstai 6. kesäkuuta 2013

Surrur

Joitakin vanhempia ompeluita on jäänyt esittelemättä, koska en ole kotona ollut, joten tässä sitten useampi kerralla. Tosin tämä ensimmäinen setti syntyi kylläkin tänään Veetin päikkäreiden aikana. Pieni vauvamyssy sekä kääntötumput pienelle masumöyrijälle. Kankaat löytyivät, kun siivosin tilkkulaatikkoa. Näihin saa kyllä kivasti käytettyä niitä pienimpiäkin tilkkuja! Voisin tehdä useammankin setin ainakin tumppuja. Tosin tuo kääntöaukon ompelu käsin ei ole mikään maailman kivoin homma...


Noshin alennusmyynnistä ostetusta raitatrikoosta sain tehtyä bodyn kisuliinin kaavalla sekä housut, joiden kaava on tiikeri. Koko bodyssa muistaakseni joku 56/62 ja housuissa 62cm. Yhtä aikaa en kuitenkaan ajatellut näitä pitää, ehkä tulisi liian raidallinen kokonaisuus? Ja edelleenkin ne vaatteet näyttäisivät varmasti paremmilta silitettyinä :)


Veetille ompelin toiset sortsit samalla uusimman OB:n sortsikaavalla kuin nämä housut. Kangas sitä ihanan pehmeää Pehemiän halpajoustista, joka on värjätty Bahama bluella.


Ihanaa apple pie kangasta tilasin myös itselleni ja tein siitä Onionin kaavalla lyhythihaisen kesätunikan. Kangasta mulla oli vain 70cm ja tein pituuden sen mukaan. Leikkelin jotenkin huonosti kappaleet ja en saanutkaan toista hihaa tuosta kankaasta, mutta onneksi Kiikkusaaren Maria pelasti mut ja lahjoitti hihapalan :)


Tässäpäs samalla päivitettyä kuvaa keskivartalon tilanteesta. Viikkoja tässä kasassa 26 eli kuva otettu viime viikolla. Näissä maha näyttää kyllä pienemmältä mitä onkaan :) Nauroinkin eilen pyörälenkillä miehelle, että pyöräillessä maha koskee penkkiin kun se on niin iso jo ja pyörän ajoasento on niin matala.


 Veeti on välillä tosi ihana kun se nostaa paidan helmaa ja painaa oman korvansa mahaa vasten ja sanoo kuuntelevansa, että puhuuko vauva sille :) Mummulassa Veeti saikin kerran jo potkun naamaansa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti