keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Pehmoinen Aappa

Tekaisin tällä viikolla imetystyynyn. Ihanalta ompeluryhmäläiseltä sain postilla kaavat ja kangaskin löytyi kaapista valmiina. Kangas on Finnlaysonin Aappaa, tai oikeastaan lakanaa eikä kangasta :) Lakana oli aikoinaan huomattavasti halvempi ostos kuin kangas ;) Osasta kankaasta Veetin huoneessa on ollut verhot ja loppu on maannut kaapissa, koska olen siihen melko kyllästynyt. Tämmöiseen se passaa kuitenkin ihan hyvin, kun käyttöaika ei ole kamalan pitkä. Säkkituoliprojektista jäi täytettä yli, joten sekin oli tavallaan ilmaista. Hintaa tuli siis vuorikankaan (alle kolme euroa) ja euron vetskarin verran :) Eipähän harmita, jos ei tule käytettyä.


Käytännössä pääsee sitten testaamaan, että onko täytettä liikaa vai pitääkö vähän tyhjentää. Ompelin tuohon siis vuoripussin ja päälliseen vetoketjun, jotta sen saa tarvittaessa pesuun. Vetoketju on siis toisessa päässä/sivussa, jotta sisätyyny olisi mahdollisimman helppo pujottaa sisään. Vetoketju on 50cm pitkä, joten sisäkaaressa se olisi voinut olla liian lyhyt ja vaikeuttaa sisätyynyn laittamista.


Olen yrittänyt muistaa näppäillä aina välissä mahakuviakin, että jäisi itselle jotain muistoa ja vertailupohjaa eri raskauksien väliltä. Aika heikko saldo on kuitenkin ollut ja puhelinkuvat hämärästä eteisestä eivät ole niitä imartelevimpia :) Pitäisi muistaa useammin nakittaa mies puuhaan. Jotenkin asian muistaa aina niin myöhään, että kameraa ei jaksa enää kaivaa esille.

Mies hoiteli illalla muutamia työasioita ja me lähdettiin Veetin kanssa pyöräilemään sillä aikaa. Hyvin mahtui vielä urkkapaitakin päälle. Viikkoja tänään 30+2 ja omasta mielestä maha on jo valtava!


Käytiin pyöräilemässä 13km ja matkalla tehtiin vielä pikavisiitti lähipuistoon. Pyöräily ei yleensä aiheuta niin pahaa vihlontaa mitä kävely, mutta maha kyllä ottaa jo penkkiin kiinni :) Pitäisi olla vähän pystymmässä asennossa ajettava pyörä. No jospa tuolla vielä loppuajan voisi pyöräillä, niin jotain liikuntaakin tulisi harrastettua.


Viime viikon masukuva on anoppilasta ja Veetikin pääsi suttuna kuvaan :) Vaatteetkin vaikuttavat paljon siihen, kuinka isolta maha milloinkin näyttää. Jotenkin tuo sininen tekee isomman näköiseksi kuin fuksia!

Mun raataessa töissä mies ja Veeti olivat päivän Hiekkasärkillä rannalla. Hieman ehkä saatoin olla kateellinen. Kateuden huippu oli se, että jäin ilman ihanaakin ihanampaa pehmistä, mitä Särkiltä saa. Kuva on juhannukselta, kun käytiin herkuttelemassa Särkillä juhannusajelun yhteydessä. Aika iso annos tuo normaalikokoinenkin. Kerran olen erehtynyt ottamaan ison ja se oli kyllä ihan liian iso!

3 kommenttia:

 1. Mua alkoi naurattaa, kun ensin apinat tuolla esittelivät masuaan. Kiitos ja anteeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei! Tottakai oon tarkoituksella myös kohdistanut kankaan niin, että siinä näkyy vaan mahoja, että voin samistella samassa postauksessa apinoiden kanssa ;)

   Poista
 2. Pääsit kyllä halvalla imetystyynyn suhteen kun teit itse, mä ostin kaupasta ja maksoi jotain 40 euroa!! :D Mutta oli se kyllä hintansa väärti, käytin sitä meinaan tosi paljon. Poika oli aika iso, ja ennen tyynyn hommaamista selkä oli aina kipeä!

  VastaaPoista