torstai 6. kesäkuuta 2013

Säärikuulumiset ja täsmävaha

Siitä on nyt suunnilleen kaksi ja puoli viikkoa, kun testasin sääriin Veet:n vahaa ja voi sanoa, etä hyvin pysyivät säärikarvat poissa. Pientä sänkeä on alkanut tuntumaan, kun silittää kädellä ihoa, mutta vielä kehtaa liikkua ihmisten ilmoilla ilman uutta vahausta! Toki ne muutamat karvat, jotka eivät lähteneet irti ekalla kerralla ovat nyt kasvaneet. Mutta kyllä tämä yli kaksi viikkoa ensimmäisen kerran tulokseksi on mielestäni hyvä. Loppuviikosta voisin kokeilla vahata sitten jo toista kertaa.

Viime viikolla kokeilin myös tuota samassa pakkauksessa tullutta täsmävahaa, joka on siis tarkoitettu kulmakarvoille tai viiksille. Itse kun en jälkimmäisiä omista, niin vahasin sitten ihan vain kulmakarvat. Pakkaus sisältää vahan lisäksi myös hoitovoiteen.


Hoitovoide ja vaha ovat kätevästi samassa tuubissa, joten hukkaamisen todennäköisyys on pienempi :)


Vaha toimi niin, että astiaan kaadettiin kiehuvaa vettä ja annettiin vahan olla kuumassa vedessä sen verran, että se muuttui hyvin levitettäväksi. Sen jälkeen vain tuubin korkki auki ja pakkauksessa tulleella "lastalla" levitettiin vaha sille alueelle, mistä haluttiin karvat pois. Mukana oli myös pieniä irtirepimisliuskoja, jotka oli helppo asettaa vahan päälle ja nyppäistä pois. Hieman hirvitti tämä kulma-alueen vahaaminen, mutta hyvin meni ja sattui vähemmän mitä nyppiminen. Omat kulmakarvani ovat ihan vaaleita ja siksi olen hieman laiska nyppimään niitä. Tämä sopii mulle kyllä hyvin, kun samalla kertaa saa kaikki ne pienet ja vaaleat karvat pois, jotka monesti jätän nyppimättä, koska eivät kunnolla näy.


Kuvia toimenpiteestä ei valitettavasti ole, sillä yksin olisi ollut hieman haastavaa kuvata sekä vahata :) Tätäkin voin kyllä suositella, mutta en tiedä tuleeko ongelmaksi se, että karvoja pitää kuitenkin vähän kasvattaa, ennen kuin ne lähtevät vahalla irti. Siinä vaiheessa kulmat saattavat hetken olla epäsiistit... Itsellähän sitä ongelmaa ei juuri tule vaaleiden karvojen ansiosta :)

 #buzzadorveet #veeteasywax #veetprecisionwax

*Buzzadorina toimiessani pääsen osallistumaan silloin tällöin valitsemiini kampanjoihin, joista saan ilmaiseksi testiin tuotteita, joiden käytöstä raportoin eteenpäin. Joskus saan näytteitä, mitä jaan muille testiin ja joskus testaan vain itse tuotteita. Mikäli buzzaus kiinnostaa sinua, voit liittyä mukaan osoitteessa www.buzzador.com. Mainitsethan minut suosittelijaksi, jolloin saan siitä pisteitä. Nimimerkkini on Lauruska_ 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti