keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Zipit

Tilasin tuossa jokin aika sitten Bedit-nimisestä firmasta meille uuden päiväpeitteen. Väriepäsuora-blogista nappasin alekoodin, jolla sai -35% pois tuosta peitteestä ja teki siitä näin ollen kukkaroystävällisemän :) Malli on Zipit eli kahdella vetoketjulla toimiva päiväpeitto. Kummassakin sivussa on siis tuommoiset vetskarit, jotka vain yöksi avataan ja "kansi" rullataan joko lattialle tai sängyn päätyyn. Aamulla peitteet vaan sängylle ojennukseen ja kansi kiinni.



Värivaihtoehtoja oli jonkin verran ja itse arvoin lähinnä musta ja harmaan välillä. Päädyimme kuitenkin mustaan, vaikka peitto kuvissa näyttääkin aika harmaalta. Pakko hehkuttaa, että tämä on kyllä todella kätevä ja petaus sujuu yhdessä hujauksessa. Normihinnaltaan tämä huitelee valitettavasti parinsadan kieppeillä, mutta tuolla hyvällä alella tälle jäi suunnilleen saman verran hintaa mitä isolle päiväpeitteelle kaupasta ostettuna. Ei tarvinut kauan miettiä, ennen kuin klikkasin tämän ostoskoriin :)


Tässä vielä salaman kanssa otettu kuva, niin näkyy peiton ruudukkotikkauksetkin paremmmin.


Ajattelin, että otetaan tämä käyttöön vasta uudessa kodissa kun meillä on tuo sängynpääty pultattu sänkyyn kiinni, eikä peittoa saisi tuonne väliin. No, mies sitten päätti, että se laitetaan saman tien paikoilleen ja ruuvasi päädyn irti ja asenteli peiton paikoilleen. Nyt pääty on vain rutistuksissa tuolla seinän ja sängyn välissä, koska ei haluttu tehdä tuohon peittoon reikiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti