keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Lastenhuoneen inspiraatiota metsästämässä

Muutto uuteen kotiin lähestyy semmoista vauhtia, että pakko alkaa vähän uhraamaan ajatuksia sisustuksellekin. Meiltä lähtee vanhasta kodista varmaan paljon huonekaluja mukaan, mutta jotain joudutaan hankkiakin. Eniten mietityttää tällä hetkellä Veetin huone tai no, huoneet. Ajattelin mahdollisesti sijoittaa sängyn toiseen huoneeseen ja lelut toiseen, kun kerta ylimääräinen huone on toistaiseksi käytössä. Poimin netistä muutamia inspiraatiokuvia, näistä varmaan aukeaa aika hyvin, ett millainen huone olisi mieleinen. Vielä kun joku osaisi sisustaa semmoisen meille!

pinterest.com
Värimaailma saisi olla tuommoinen valkoinen, jossa olisi jotain kivoja puhtaita värejä piristämässä valkoista eli esimerkiksi keltaista, mustaa, harmaata, punaista, kirkkaan sinistä jne.

Pinterest.com

Pinterest.com
 Myös jotain kivoja tyynyjä (ja ensin tietty se päiväpeitto) voisi hommata ja myös tuommoiset julisteet ja kortit kollaasina seinillä on tosi kivoja! En vaan oikein ole hyvä sommittelemaan noita... :) Alla olevassa kuvassa on ihana päiväpeitto, minkähän merkkinen tuo on? Onko Aarrekid tehnyt joskus päiväpeittoja? Näyttää kovasti heidän kuosiltaan. Onneksi Finlaysonin norsuja on tulossa mustavalkoisena, siitä voisi tehdä päiväpeitteen, jos ei valmiiksi löydy mitään kivaa.

Pinterest.com

Pinterest.com

Jotain kivoja naulakkokoukkuja voisi myös hommata niin saisi esille vaikkapa vaatteita tai repun tai muuta vastaavaa. Molempiin pienempiin makkareihin on tulossa ihan tavallisilla ovilla olevat vaatekaapit, joten niihin saisi tämmöiset kiinni.
Lekmeristä bongasin aivan ihanan uuden sisustussarjan lapsille (tai miksei aikuisillekin) eli Färg & Form. Ensin löysin joskus tuon riisipaperivalaisimen ja myöhemmin eräässä bloggissa ihastuin vastaavaan tapettiin ja ihmekös tuo olikin, että ihastuin kun selvisi, että ovat samaa sarjaa :)


lekmer.fi

Me ei aiottu laittaa tapetteja mihinkään makkareihin, mutta tämä houkuttaisi yhdelle seinälle. Tiedä sitten, että kuinka nopeaa tuommoiseen kyllästyisi?
lekmer.fi
 Lekmerissä oli myös kaikenlaisia kivoja säilytyslaatikoita, joita kehtaisi pitää esilläkin. Koska säilytettäväähän lastenhuoneesta normaalisti löytyy... Varsinkin joulun j
lekmer.fi
Tällä hetkellä Veetillä on Ikean Expedit-sarjan pienempi hyllykkö, mutta väri on wenge, joten haluaisin vaihtaa sen valkoiseen ja mahdollisesti tämmöiseen isompaan versioon, koska se alkaa käydä jo ahtaaksi. Tai sitten pitäisi tehdä rankalla kädellä leluinventaariota...
ikea.fi
Tämä alempikin hyllykokonaisuus olisi kiva, mutta laatiokoiden värit ei oikein iske ja pelkät valkoiset voisivat olla ehkä vähän liian laimeat.
ikea.fi
Perus Malm-lipasto meiltä löytyy myös ja se saa löytää paikkansa myös jostain Veetin huoneesta.

ikea.fi
 Seinille olisi kiva hommata esimerkiksi Paapiin suunnittelemia ihania julisteita tai kortteja!

majapuu.fi


majapuu.fi
Semmoisia suunnitelmia mulla on lastenhuoneen suhteen. Saa nähdä miltä lopputulos vaikuttaa :) Pitäisi löytää jostain myös joku pöytä ja tuolit Veetille, niin saisi piirrellä omassa huoneessa. Tällä hetkellä meillä piirretään rahin päällä istuen olkkarin pikkupöydän ääressä...

1 kommentti:

  1. mä tykkään myös tuosta färg & Form:n pilvikuosista, mustavalkoisesta ajattelin ensin tekeväni päiväpeitteet (sitä oli kesällä vielä kankaana saatavilla käsityökori.fi). Meillä lastenhuoneet ovat edelleen täysin vaiheessa, toisessa ei ole edes mattoa :/

    VastaaPoista