torstai 13. joulukuuta 2012

Muutama ompelus

Päätin syksyllä, että en ompele Veetille sisäkäyttöön talveksi jumpsuitia, koska pottaillessa se on vähän ehkä hankala. No, pottailut on taas jäänyt kun tuo pieni jääräpää on taas vaihteeksi päätänyt, että potalla ei ole kiva istua kuin aamuisin. Sainpahan sitten syyn omella lämpimän velourisen jumpparin talveksi. Kaava on tutun itse piirtämä ja selkäosa näytti hieman lyhyeltä, joten pidensin sitä vähän ja nyt siitä tuli sitten liian pitkä! Ehkä se alkuperäinen olisi kuitenkin ollut hyvä... Myös hihoissa ja lahkeissa on mittaa vaikka muille jakaa ja vetskarin kanttaus on ruma, kun en keksinyt, että miten laitan sen nätisti tuolta alhaalta. Kuvatkin ovat näemmä tosi sumeita ja huonoja :|
Jospa tämän kanssa tarkenisi nyt talvella ulkoillakin, kun velouri on kuitenkin normaaleja sisäpaitoja paksumaa. Velour on tilattu Royal-tuotteelta ja resorit Löytöpalasta. Vetskarin ostin  Kärkkäiseltä. Siellä on muuten tajuttoman halpoja ketjuja! Tuo 45cm haalariketju maksoi euron!


Toisena ompeluna viikonloppuna valmistui miehen kummitytölle bambipaita. Kaavana Ottobren pupunen koossa 134cm (pituus 140cm). Tämä oli myös vähän epäonnen paita. Rypytin hihansuut ensimmäistä kertaa ikinä framilonilla ja se onnistui jopa ihan nätisti. Mutta siinä vaiheessa kun neulasin resorit kiinni, se resori jotenkin löystyi (vaikka paininjalan puristuskin oli pois) ja oli tosi iso ja lörpsähtänyt. Päädyin sitten leikkaamaan ne epäonnistuneet kohdat kokonaan pois ja vetämään tavalliset kaksinkertaiset resorit, joita rypytin vähän diffin avulla.

Kangas on Paapiin suunnittelemaa Noshin trikoota, joka on myös Royalilta. Ärsyttävästi käyttävät tuommoista likaisen valkoista sävyä tuossa pohjassa, että kangas näyttää heti siltä, että olisi pesussa värjääntynyt. Resorit ovat oikeasti tumman punaiset, vaikka kuva vääristää ne hieman oranssiksi.


Toivottavasti lahja on saajalleen mieluinen. En oikein tiennyt, että millaisia kankaita tuommoiset 9v tytöt vielä hyväksyvät päälleen. Väreistä pinkki oli inhokki, vaikka itse olisin tietenkin tehnyt siitä pinkistä bambista jos olisin saanut päättää ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti