lauantai 8. joulukuuta 2012

Uusia treenikamppeita

Edellisessä postauksessa mainitsinkin, että vietettiin itsenäisyyspäivä ostosten merkeissä. Sain ostettua itselleni uusia treenivaatteita, koska niistä on oikeasti pula ja valikoin semmoisia tuotteita, mistä sai vähän lisäalennusta. Koska tarkoitus olisi kovasti juosta myös talvella, ostin Newlinen windstopper-juoksutrikoot itselleni. Naisten versiot oli loppu, joten kävin miestenpuolella ostoksilla. Itse en ainakaan huomaa näissä mitään eroa ja mun aikaisemmatkin trikoot on ostettu miesten puolelta, kun niissä on yleensä pidemmät lahkeet.

Hieman ehkä omituista mitoitusta oli nämä trikoot, sillä jouduin ostamaan miesten XXL-koon, että sain vedettyä ne jalkaan! Aikaisemmat saman merkin trikoot on miesten L-koko... Ja siis vöytärö mahtui pienemmässäkin koossa, mutta pohkeet ja reidet ei meinanneet mahtua. En kyllä ymmärrä. Normaali koko on kuitenkin 38/40 naisten vaatteissa ja jalat on ehkä mun laihin kohta! :) Onneksi en oo raavas mies, silloin voisi olla melko vaikeaa löytää tarpeeksi isoa kokoa...


Ja koska olen pyyhkinyt pölyt salikortin päältä ja käynyt siellä jopa kolmesti lähiaikoina niin ostin myös uusia salivaatteita. Mulla ei oikeastaan ole yhtään sopivaa teknistä paitaa, koska en ole löytänyt mieleistä eikä topeille ole ollut niin tarvetta, koska olen käynyt lähinnä juoksemassa. Ostin tämän alla olevan Davidin topin kirkkaan sinisenä, mutta siitä en löytänyt kuvaa. Älyttömän vaikea löytää tuommoisia painijaselkäisiä urkkapaitoja ja vieläpä kivoissa väreissä. Jotenkin tylsät yksiväriset ei ollenkaan nappaa ja kivat vaatteet päällä on mukavampi treenatakin. Ihan odotan, että pääsee laittamaan treenikamppeet päälle :) Ja eilen kävinkin testaamassa noita salivaatteita, joten juoksukamppeet odottaa vielä. Sen verran opin viime kerrasta, että kunnon salitreenin jälkeisenä päivänä ei kannata mennä juoksulenkille... Tuntui siltä, että olisi raahannut mukana jalkojen sijasta paria kappaletta sadan kilon painoja :)

Lisäksi salille uudet urkkaliivit. Halusin jotkut kivan pirtsakat, koska vanhat ovat tylsästi joko mustia tai valkoisia. Casallilta löytyi onneksi koko tuommoisista kivan fuksian punaisista liiveistä. Kerran olen nähnyt salilla eräällä tytöllä semmoise leopardikuvioiset! Ne oli tosi makeat, mutta enpä ole semmoisia mistään löytänyt. Ei kenelläkään olisi tietoa, että mistä semmoisia löytyy?

 Mieheltä sain vähän etukäteen joululahjaksi Woolpoverin merinovillaisen kerraston. Toivottavasti tällä nyt pysyy lämpimänä talvella juoksennellessa. Väri ei ehkä ole mikään maailman ihanin (neonvihreät tehosteet), mutta eihän ne sieltä päällyvaatteiden alta näy. Nämä olivat melko isoa kokoa, sillä mulla on molemmat osat kokoa S ja varmasti olisi päälle mahtunut kokoa pienempikin. Positiivisena puolena oli pitkät lahkeet! Monesti kerraston housuissa on mun pitkille koiville liian lyhyet lahkeet.


3 kommenttia:

 1. Mukava lukea näitä urheiluvaatepostauksia :) Mä kun päätin vuodenvaihteen jälkeen pistää ruokavalion remonttiin ja samalla aloitan kuntoilun, jos saisi karistettua loput raskauskilot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin! Ei muuta kuin urkkavaatteita ostamaan ja salille (tai lenkille) :)

   Poista
  2. ja ne lepardit ;) http://www.lavli.fi/product/53/wildside-urheiluliivi

   Poista