tiistai 1. toukokuuta 2012

Vielä ehtii toivottaa hyvää vappua!

Vapunvietto sujui rauhallisissa merkeissä. Käytiin eilen kavereilla (tai kuten Veeti sanoi Akkulla ja Ipolla :)) grillaamassa ja saunomassa. Veetikin jaksoi hienosti valvoa, vaikka menikin vähän uniaika yli kun  nuo miehet alkoi ilmeisesti taloa rakentamaan saunaan... Aamulla Veeti sitten nukkuikin yli ysiin ja äiti sai vähän ompeluaikaa, kun oli ahkera ja heräs jo puoli ysiltä.

Käytiin myös piipahtamassa vapputorilla ja voi sanoa, että oli muuten kylmä! Ei tarettu odottaa edes moottoripyörien lähtöä vaan lähdettiin kaupan kautta kotiin.
Iltapäivällä Veetin mummu tuli vielä kylään, kun rattaat unohtui eilen auton peräkonttiin kun  toivat Veetin kotiin :) Käytiinpäs sitten mummun ja Veetin kanssa vielä puistoilemassa.

Puistossa oli näkyvillä jo (ainakin mun) kevään ensimmäiset kukat! Kyllä se kesä sieltä vielä tulee!Eilen kauppareissulla otin tuosta Veetin lippapiposta kuvan kun sain sovitettua sitä päähän. Ihan kiva tuosta tuli, vähän olisi voinut olla isompikin, mutta kohtahan sitä ei tartte enää kypärämyssyäkään alle.
Että semmoinen vappu. Vielä kaksi työpäivää ja sitten taas pitkä viikonloppu. Tänään pitäisikin varmaan ahkeroida enkuntehtäviä ja klikkailla muutama kangas netistä... Ompelin tänään pari tunikaa itselleni, mutta niistä sitten seuraavassa postauksessa lisää. Hauskaa vappua kaikille näin melkein jälkikäteen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti