maanantai 14. toukokuuta 2012

Miten käyttää pari tuntia omaa aikaa?

Ompelemalla tietty! Tosin ärsyttävä raahat koneet keittiöön ja sitten taas ompelun jälkeen siivota kaikki takas kaappiin. Ei vaan viitsi jättää pöydälle lojumaan, kun asunto meni tänään virallisesti myyntiin ja täällä voi päivällä käydä ostajia katsomassa niin vähän siistimpi jos keittiö ei tulvi ompelutarvikkeita.

Pinkki-ruskeasta raitatrikoosta pieni tunikamekko/paita muffinssiapplikoinnilla. Tyhmyyksissäni en leikannut tuota muffinssin ruskeaa osaa tuon violetin reunan mukaisesti vaan jätin sen tuonne alle ja nyt tuossa näkyy tuommoinen kohoama siinä kohtaa :| Kaava muokattu Ottobren piparminttuliivimekosta. Otin laskokset pois ja kavensin niiltä osin kaavan.


Kaverin äiti oli halunnut itselleen pikkupussukan, samanlaisen kuin tein Veetin kummille jossain vaiheessa. Tuli käytettyä vihonviimeinen pala Vallilan kangasta, jota ostin joskus kakkoslaatuisena muutaman tyynynpäällisen verran.


Aikaisemmin on  jäänyt kuvaamatta patalaput, joita tein Marimekon Lappuliisa-kankaasta. Näitä on kolme, mutta kolmas jäi nyt kuvasta, koska nämä ovat tällä hetkellä käytössä. Kangas kolmeen (ja puoleen) patalappuun maksoi n. 4e ja sitten vähän lämpöhuopaa ja kanttinauhaa. Kaupassa yksi tämmöinen maksaa 10e. Huomattava säästö syntyi, vaikka en ihan päässytkään sinuiksi kanttinauhan kanssa ja ripustuskoukuista tuli liian pitkät.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti