keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Umbra

Pakko hehkuttaa teillekin vähän uudesta, ihanasta merkistä, jonka bongasin tässä lähiaikoina Kärkkäisen sisustusosastolta! Vähän aikaa katselin siellä, että onpas kivan näköisiä tuotteita, kunnes hoksasin, että ne ovat kaikki jotain samaa sarjaa ja paljastui, että sarja on Umbra. Pikaisella googlettamisella löysin tietoa yrityksestä:

Umbra on maailman johtava nykyaikaisten, muodikkaiden ja kohtuuhintaisten kodin design-tuotteiden valmistaja. Tuotteita on saatavilla yli 25 000 myymälästä lähes 100 maassa. Umbran oma Design Team - 30 miestä ja naista ympäri maailmaa - luovat raikkaita tuotteita jokaiseen huoneeseen. Oma suunnittelutiimi on ja pysyy yrityksen sieluna ja sydämenä!


Umbran tuotteita löytyy paikkakuntasi parhaista sisustusliikkeistä. Valtakunnallisista ketjuista tuotteita löytyy Askon ja Stockmannin valikoimista.

Eli kerrankin jotain meillekin, joiden asuinpaikkakunnalla ei ole sitä Stockmannia. Sitä en tiedä, että löytyykö näitä muista Kärkkäisen myymälöistä, mutta Ylivieskasta ainakin ihan kiva valikoima tuotteita ja sisustuspuolen lisäksi niitä näytti olevan myös taloustavarassa.

Kokosin tähän muutamia esimerkkejä mallistosta, mitkä mielelläni ostaisin itsellenikin. Kuvat lainattu merkin omilta kotisivuilta www.umbra.com


 Saippuapumppu, josta tulee vaahtoa. Tuohon laitetaan 90% vettä ja 10% saippuaa. Aivan ihana! Tuon ottaisin itsellenikin todella mielelläni. Roskiksetkin voivat olla tyylikkäitä!


Tämäkin olisi ihana, jos vain olisi tarpeeksi isokokoinen.
Korutelineitä löytyy todella runsas valikoima. Tässä yksinkertaisen tyylikäs versio.


 Valokuvapuu, johon saa valokuvia kiinnitettyä noilla pienillä magneeteilla. Kehyksiä löytyy myös valtava valikoima.

 Tarjotin, johon saa oman mielen mukaa vaihdettua kuvia.


Tyylikkäitä naulakoita...


 Tässäkin kivan erilainen naulakko. Normaaliasennossa koukut ovat ylhäällä ja ne saa laskettua tuosta alas, jotta naulakkoon saa jotain roikkumaan.

 Tässä naulakossa sama idea. Kelpuuttaisin pesuhuoneeseen. Viinipullotelinettä saa useassa eri värissä.Näitä seinäkoristeita olen nähnyt ihan vasta sisustuslehdissä.

Viinipullon korkki.


Jääkaappimagneetit, joihin voi kirjoittaa pieniä viestejä. Nämä ostin Kärkkäiseltä itselleni. Hinta taisi olla jotain alle kymmenen euron luokkaa, jos en ihan väärin muista.

Vekkuli viinipullonaukaisija.

Mitäs piditte? Itse olen ihan myyty ja luulen, että tätä sarjaa nähdään meillä lisääkin vielä joskus. Ehkä sitten uudessa kodissa. En nyt muista ulkoa, että mitä kaikkea Kärkkäisellä on noista, mutta sehän selviää kun käy itse katsomassa.

1 kommentti:

  1. Tosi kivan näköisiä tuotteita. Voisin huolia vaikka kuinka monta meile. Ehkäpä joskus hankinkin. :)

    VastaaPoista