sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Jyväskylässä

Käytiin viikonloppuna pikavisiitillä Jyväskylässä juhlimassa Veetin serkun 1v-synttäreitä. Lauantaina aamusta lähdettiin ja tänään iltapäivällä tultiin jo kotiin. Matkat meni hyvin, kun  Veeti nukkui mennessä suurimman osan ajasta ja tullessakin tunteroisen.

Sattui vielä niin mahtavat kelit, että lapset pääsivät pihalle kesävaatteissa ja ilman kenkiä :) Lapset olikin lauantaina pihalla tosi paljon. Oli myös melkoista vilinää, kun lapsia oli viisi ja aikuisia kuusi. Onneksi talo oli iso niin mahduttiin kaikki hyvin.
Ulkoistettiin lasten ruokailukin terassille. Ruokana oli siskonmakkarakeittoa, jota en ole koskaan ennen maistanut ja tykkäsin kyllä sen verran, että pitää tehdä sitä kotonakin joskus. Ja näyttihän tuo Veetillekin maistuvan...


Tänään käytiin aamulla läheisessä tonttupuistossa vähän leikkimässä. Isiäkin lapsetti ja pääsi Veetin kanssa ajelemaan "moottoripyörällä"...
Aika hurahti liian nopsaa ja kelloa ei kyllä muistettu paljon  katsoa. Kesä oli Jyväskylässä myös hieman pidemmällä kuin täällä ja täytyy myöntää, että on kyllä kaunis kesäkaupunki! Pitää joskus mennä kesällä vähän pidemmäksi aikaa, että pääsee paremmmin ihailemaan kaupunkia :)

Kotona yritettiin grillata hampurilaisia, mutta kaasu loppui sopivasti, kun ajattelin lyödä pihvit grilliin. Paistettiin sitten pannulla, mutta mentiin pihalle syömään. Itse tehdyt pihvit ja ruissämpylä, nams.Touhuntäytteinen viikonloppu oli ja Veetinkään ei tarvinut juurikaan kiukutella, kun oli koko ajan tekemistä ja leikkikavereita. Harmi, että serkut asuvat noin kaukana ja mun puolelta Veetilla ei serkkuja olekaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti