sunnuntai 18. marraskuuta 2018

Kympin sohvapöytä ja olutpullo sisustuksessa

Bongasin tämän pienen ja kivan sohvapöydän sattumalta paikallisessa fb-ryhmästä. En ollut sen kummemmin etsiskellyt mitään sohvapöytää, mutta tarjosin tästä huvikseni kympin, koska ulkonäkö oli kiva. Yllätyksekseni sainkin tämän sillä, vaikka tarjoajia oli useampi ennen minua ja oletin heidän korottavan, mutta myyjä hyväksyikin suoraan tarjoukseni.


Pöytä on Ikean mallistoa ja siinä on irroitettava tuo kansi eli siitä saa samalla tarjottimen. Veeti heti keksi, että tätä voidaan käyttää leffaillassa sitten herkkupöytänä. Itse asiassa en ensimmäiseen kahteen päivään saanut tätä edes olkkariin, kun Veeti omi sen hamahelmipöydäkseen. Ilmeisen mieleinen siis useammalle meistä!


Koska pöytä on aika pieni, sijoitin sen tuonne sohvan rahiosan päähän, vähän kuin laskutasoksi jos tarvitsee vaikka teekuppia pitää siinä. Pöydän päälle laitoin muutaman esineen eli viherkasvin ja pari tuikkukuppia. Viimeisin lisäys on tuo kiva pullo, joka on oikeasti olutpullo! Mies tykkää maistella erilaisia erikoisoluita ja joskus niissä on todella kivat pullot. Tästä pyysin liottamaan etiketin ja käytin sitä sisustuksessa.


Mikähän lie mahtaa olla tuon hauskan kukan nimi, joka purkissa töröttää? Sain viime viikonloppuna anopilta ihanan kukkakimpun, josta harmikseni aika nopsaa osa kukista kuihtui niin jaoin sitten jäljellä olevat kukat useampaan astiaan niin niistä riittää iloa pidemmäksikin aikaa!


Pyöreässä ruukussa on melkein kaikki hyvänä pysyneet kasvit kimpusta ja yhden pienen eukalyptuksen oksan vein makkariin. Pitäisikin hakea niitä muutama kukkakaupasta, että saisi vähän askarrella! Minä teen aina joskus niin, että ostan Lidlistä sellaisen halvan sekakukkakimpun ja jaan niitä useaan eri maljakkoon, niin saa tuoreita kukkia useampaan huoneeseen!



Taas viikonloppu hurahti ihan liian nopeasti ja huomenna taas arki alkaa. Onko teillä mitään kivaa tiedossa ensi viikolla? Meillä on ihan tavallinen viikko, paitsi mies lähtee torstaina viikonlopuksi reissuun ja me ollaan sit lasten kanssa nelistään täällä kotona. Pysykäähän kuulolla, sillä tiistaina on luvassa jotain pientä kivaa täällä blogin puolella!


4 kommenttia:

  1. Söpö pieni pöytänen :) Kauniita kuvia, ilo katsella.

    VastaaPoista
  2. Ihan mahtava idea tuo olutpullokin! Meillä menee paljon erilaisia käsityöläisoluita. Voisikohan niistä keksiä jotain samantapaista. Itse olen 30. viikolla raskaana, joten maistelut jää tosin itseltä vielä välistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään juo olutta , mutta en pistä pahakseni näitä kivoja pulloja. Meillä on myös Napue Gin-pullo pyykinpesunesteellä pullona :D

      Poista