keskiviikko 21. marraskuuta 2018

Black weekin tärpit

 *sisältää mainoslinkkejä

Black Friday lähestyy ja samalla lukemattomat kaupat puskevat ulos toinen toistaan parempia tarjouksia! Viime vuonna ostin tämän vuoden toppavaatteet jo valmiiksi Black fridayn alesta, kun aiemmin ostin ne aina joulun jälkeen alkavista alemyynneistä. Minusta tuon perjantain tarjoukset olivat huomattavasti kovempia kuin joulun jälkeisissä alemyynneissä. Tällekin vuodelle merkkasin jo vihkoon ylös, että mitä ulkokampetta me tarvitaan esimerkiksi keväällä ja seuraavana talvena. Jos pysyttelee suunnilleen tutuissa merkeissä, on helpompi arvioida oikeaa kokoa mitä ostaa sikaa säkissä uuden merkin kohdalla. Aiemmin olen ostanut vaatteiden lisäksi myös joululahjoja.

Ajattelin listata tähän kauppoja, mistä olen aiemminkin saanut hyvät alet mustan perjantain kunniaksi! Suosittelen kuitenkin tekemään etukäteen vaikka listan tarvittavista jutuista, niin tulee ostettua vain sellaista millä on tarvetta. Muuten ei taida tulla säästöä, jos ostaa sillä alennuksesta jäävällä rahalla kaikkea turhaa :) Itse taisin viime vuonna pysyä hyvin listan tavaroissa eikä turhuuksia tarttunut ostoskoreihin.

Lekmerillä on tänä vuonna koko viikon "black week"-tarjouksia ja perjantaina viikko sitten huipentuu ilmeisesti parempiin tarjouksiin. Joka päivä tulee uudet tarjoukset, joten jos etsii jotain tiettyä, kannattaa kurkkia sivuja pitkin viikkoa. Täältä kannattaa tsekata esimerkiksi Didriksonin toppaa tai Kuling-merkkiä, joka ovat lähtöhinnaltaankin kohtuullisen hintaista. Lekmerillä on myös iso leluvalikoima! Alla oleva Aavan takki on Kuling-merkiltä. Parhaimmat tarjoukset ovat jopa -70%


Sportamoresta ostin viime vuonna Aavalle tämän vuoden Reiman talvihaalarin puoleen hintaan sekä myös Reiman heijastavia toppahanskoja yhtä isolla alella. Jos tarvit urheilu- tai ulkoiluvaatetta, kurkkaa tämä. Viime vuonna ainakin oli koko viikon erilaisia aleja ja haalarin taisinkin ostaa jo ennen perjantaita. Tänään taisi olla ainakin joku ennakkoale, jossa kaikki tuotteet -30%. Jos lahjalistalla ovat ulkovaatteet, kurkkaa samalla myös Sportamoren Outlet, jossa paljon hyviä tarjouksia muulloinkin kuin Black fridayna.

Kekäle myy perusmerkkien lisäksi niitä ns. parempiakin merkkejä, kuten Gant, Calvin Klein jne. Lapsille on Name itia, Mini rodinia ja Papua esimerkiksi.

Design-huonekalujen ystäville tarjouksia löytyy ainakin Finnish design-shopista, jossa näytti olevan nyt jo esimerkiksi String-järjestelmää -15% alella. Tosin Pocket oli pois suljettu tarjouksesta. Koodilla BLACKFRIDAY2018 -10% kaikista tuotteista!

Myös XXL:n verkkokaupassa oli lasten toppaa edullisesti, tuo Didriksonin haalari on sieltä ostettu viime vuonna. Myös kenkiä, hanskoja, juoksutrikoita ja muuta oli hyvässä alessa. Eli aika lailla sama valikoima kuin Sportamorella. Heilläkin ennakkoale ja hyviä tarjouksia pitkin viikkoa.

Lasten sisustusta ja vaatteita löydät ylempien lisäksi myös esimerkiksi Babyshopista sekä Jollyroomilta. Näissäkin on molemmissa jo alkaneet koko viikon kestävät alet. Jälkimmäisessä oli ainakin Lego-säilytysrasiat tarjouksessa, jos joku niitä sattuu metsästämään.


Ellos on aina myös varma valinta, koska siellä on aina joku tarjous menossa! Plussaa laaja valikoima kun tarjolla on kaikkea sisustustavarasta huonekaluihin, elektroniikkaan ja lastenvaatteisiin. Meillä on muuten kohta kaksi vuotta ollut Elloksen nämä peitot ja on tykätty tosi paljon! Niistä muutama lause löytyy tästä aiemmasta postauksesta. Alessa esim kaikki takit -30%, farkkuja jopa -50%, -30% ale kaikista kengistä jne. Ellokselta saa myös merkkituotteita kuten Marimekkoa ja uskoisin, että myös merkkituotteista varmaan tulee joku oma alensa viikon aikana!Reimalla on myös perjantaina tarjouksia. Meillä onkin tänä talvena poikkeuksellisesti jokaisella lapsella jotain Reimaa talvivaatteissa! Kannattaa pitää silmällä ainakin tuota meidän tytöiltä löytyvää Stavanger-haalaria ja toppahanskoja.

Tässä nyt ainakin jotain käymisen arvoisia kauppoja, jos ostoslistalla on lastenvaatteita, leluja, ulkovaatteita tai huonekaluja sekä lastenhuoneen sisustukseen liittyviä tavaroita!

Joko olette tehneet löytyjä Black weekin tarjouksista? Tai mikä oli viime vuonna parhain löytösi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti