sunnuntai 22. heinäkuuta 2018

Alevinkkejä

 *sisältää Elloksen ja Reiman mainoslinkkejä

Olen aina tykännyt jakaa teillekin vinkkejä hyvistä alelöydöistä niin täällä blogissa kuin instan puolellakin, jos itse jotain olen bongannut edullisesti. Nyt taas on Elloksella ne superalet, joissa Elloksen omien valikoimien tuotteet ovat puoleen hintaan. Olen tätä alea vähän odotellutkin, koska tähän mennessä lisäale on ollut "vasta" -30%. Nyt siis jo alennetut tuotteet saa puoleen hintaan eli alennus on aika huikea. Itse juuri naputtelin syksyksi vaatteita ostoskoriin.  Alennukseen ei pitäisi tarvia koodia, mutta se on 385510 mikäli ei aktivoidu automaattisesti! Tarjous on voimassa 30.7. asti.Esimerkiksi tälle kuvan takille* jää hintaa 12,5e! Tilasin tämän itselleni. Aava puolestaan tarvitsi talvikengät, joten tilasin ensimmäistä kertaa Elloksen oman merkin talvikengät* kun vedenpitäville kengille jäi hintaa 18e. Onko kenelläkään kokemusta näistä?


Pikkareita naisille sai kahdella eurolla ja Veetille boksereita samaan hintaan. Miehelle löytyi t-paita ja muutama pitkähihainen sekä farkut alle parilla kympillä. Itselle tilasin vielä ihanan pitkän collegemekon* talveksi. Tämäkin kustansi kympin!


Elloksen oman merkin ulkovaatteita oli muuten myös hyvässä alessa, jos tarvitsee lapsille jotain välikausivaatetta vielä. Sisustuspuolella oli myös halpoja lakanoita, jos niille on tarvetta.

Toinen hyvä lastenvaateale on tällä hetkellä esimerkiksi Alex&Alexa-liikkeessä , jossa kaikista alehinnoista saa vielä -30% pois koodilla FLASH30. Merkkeinä esim Gugguu, Crocs, Reima, Mini rodini... Itse ehdin sieltä vielä tällä viikolla napata yhdet Rodinin sukkikset neljällä eurolla ja Gugguun frillan reilulla parilla kympillä. Noita frillamekkoja ei tahdo saada tuohon hintaan edes kirpparilta.  Tätä frillaa oli ainakin vielä pienissä koissa jäljellä ja Gugguun leggareitakin vauvakoissa.


Reimalla on myös paljon tuotteita puoleen hintaan! Itse ostin jo viikko sitten Ideaparkin outletista Veetille välikausitakin puoleen hintaan ja lapsille hanskoja. Takiksi ostin tämän Reiman Soutu-takin*. Onko kenelläkään tästä kokemuksia?

 Myös vedenpitäviä hansikkaita oli edullisesti. Tai no eivät ne tuohon hintaan ole edullisia, mutta oikea hinta onkin törkykallis! Nämä Pivo* välikausihanskat on meillä todettu ainakin Veetillä hyviksi käytössä.
Reiman Taag-takkia* meillä onkin ollut useassa värissä ja koossa, niin tikkivuorilla kuin sillä tikkitakilla. Tämä menee näppärästi ilman vuorta syksyllä ja vuorin kanssa pikkupakkasillekin.


Jonkin verran oli kokoja vielä myös esim. Patter ja Wetter kengistä, nekin hyväksi havaittuja! :)

2 kommenttia:

  1. Meillä on ollut tytöllä nuo talvikengät koko viime talven käytössä. Ihan hyvät on olleet, ei ole vettä päästäneet sisään eikä tyttökään ole mitään näistä valittanut eli ilmeisesti eivät purista tai mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva kuulla kun olivat niin edulliset!! Pitää kattoa vaan passaako jalkaan kun meidän lapsilla on aika leveät jalat.

      Poista