torstai 4. tammikuuta 2018

Toppaa ja välikautta alesta sekä vinkki lisäaleen

Ennen ostin aina lapsille seuraavan kauden toppavaatteet joulunjälkeisistä alennusmyynneistä. Kun merkit ovat tuttuja, osaa varata seuraavalle talvelle aika hyvin oikean kokoisen puvun, eikä hutiostoja ole enää vuosiin tullut. Tämän talven haalarit sain ostettua toissavuoden (tuntuupa hassulta sanoa jo toissavuoden!) Black fridayn tarjouksista ja sama kävi tänä vuonna. Alet olivat melkeinpä paremmat kuin yleensä joulun jälkeen. Tai no, ainahan niitä jotain yksittäiskappaleita saattaa saada alle puolen hinnan ovh:sta, mutta harvemmin sitten väri tai koko natsaa.


Viialla ja Aavalla on tänä vuonna tosiaan Didriksonin haalarit, samoin kuin Veetillä takki. Viialle löysinkin samanlaisen haalarin eri värissä XXL:n alesta. Nykyinen malli meillä on Migisi, tuo oli Theron, mutta en päässyt selvyyteen onko haalareilla mitään eroa. Molempia mainostetaan testivoittajina. Hintaa haalarille jäi 59e, mikä on vielä vähemmän mitä maksoin viime vuonna tuosta samasta haalarista Jollyroomin alessa. Kokona haalarissa on 100cm eli kokoa isompi kuin tämän talven haalari. Mitoitus noissa on tosi reilu!

Black Weekin maanantaina Sportamorella puolestaan oli Reimaa puoleen hintaan ja käytin tilaisuuden ja ostin Aavalle ensi talveksi paljon kehutun Stavanger-haalarin. Tuon haalarin kulutuksenkesto pitäisi olla yksi markkinoiden parhaimpia ja muutenkin olen kuullut tästä pelkkää hyvää. Vesipilarikin oli muistaakseni yli 10 000. Kooksi valitsin koon 128cm, olettaen että Aavan pituus on ensi talvena jotakuinkin yli 120cm. Reima kun ei ole enää ilmeisesti kooltaan jättisuurta kuten joskus aiemmin vaan vastaa paremmin kokoaan. Soviteltiin tuota nyt ja voisin kuvitella, että koko on ensi talvena oikein sopiva.Samalla tilasin myös ne Reiman heijastavat kinttaat puoleen hintaan.


Veetillä tosiaan on paksumpana takkina tätä Didriksonin Mats (?) parka. Ostin ensi vuodeksi samanlaisen sinisenä ja kokoa isompana eli koossa 140cm. Tuollekin jäi muistaakseni hintaa jotain alle kuutisenkymppiä.

Välikausivaatteiden varastoakin täydensin kun koko Racoonin verkkokauppa oli black friday viikolla ennakkoalessa -60%. Viialla on nytkin Racoonin takki samalla mallilla ja se on tosi ihana. Sovituskuvia siitä täällä. Tämä on vain kokoa isompi kuin edellinen eli 98cm. Nämä vastaa aika hyvin minusta kokoaan. Ennemmin reiluja kuin nafteja.


Lisäksi olen tehnyt ensi talveksi jo vahingossa kirppariostoksiakin, sillä ostin viialle Gapin toppatakin sekä Aavalle Lindexin kevyttopan yhteensä alle parillakympillä. Nyt ensi vuodelta puuttuu lapsilta enää vain toppahousut ja tietenkin kengät! Niitä en ihan vielä uskaltanut ostaa, vaikka Reiman talvikenkiä olisi ollut Kärkkäisellä -40% alessa. Välikausikenkiä kyllä ostin puoleen hintaan samasta paikasta. Myös Name it:n softshellejä oli ainakin täällä Ylivieskassa puoleen hintaan, mikäli sellaiselle on tarvetta. Meidän koko oli valitettavasti loppu :/


Jos rahapussista löytyy vielä ylimääräistä, niin Elloksella on tällä hetkellä -30% lisäalessa Elloksen omat merkit, kuten Ahkka. Alla olevalle yli satasen parkatakille jää hintaa alle 60e! Kannattaa ihmeessä kurkata jos oma tai miehen kaappi kaipaa päivitystä! Tästä pääset katsomaan koko Ahhkan malliston ja onhan siellä toki paljon muutakin kuin tämä merkki. Alennus tulee automaattisesti koriin :)


Dalve W Parkatakki / Ellos
Lasten puoleltakin löytyy vielä jotain, niihin pääset suoraan tästä.

Ellos talvihaalari


Oletteko tehneet jo alelöytöjä ensi vuodelle tai tälle talvelle? Ja kaipaisin vinkkiä, jos Reiman toppahousuja löytyisi isossa koossa jostain puoleen hintaan!

2 kommenttia:

 1. Moi!
  Onko kokemusta Name It toppavaatteiden koosta? Ovatko reiluja vai nafteja? Meillä kokemusta NameIt vain softshell haalareista ja ne aika reilua mitoitusta ja taas mielestäni NameIt sisävaatteet semmosia että pitää olla numeroa isompi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, minusta ainakin muutama toppatakki mitä meillä on ollut on selvästi ollut pientä mitoitusta. Aavalla esim oli tämä takki http://nauravanappi.blogspot.fi/2016/10/tyttojen-talvivaatteet-ja-sovituskuvia.html kokoa 110cm kun aava oli kuvassa 103cm. 116 olisi melkein ollut parempi koko! Veetille ostin itse asiassa varmaan tuon saman takin kirpparilta vitosella ja koko on 140cm kun Veeti on 130cm pitkä eli ottaisin reilumpaa kokoa! Housut tosin Aavalla on nyt kokoa 116cm kun Aava oli syksyllä reilu 110cm pitkä ja yleensä housuista menee nyt 116/122 jkun pitkät jalat eli nuo vastaa enemmän kokoaan kuin takki.

   Poista