keskiviikko 8. marraskuuta 2017

Lahjavinkki miehelle sekä naiselle

Olikohan se viime joulun aikaa, kun etsin miehelle jotain kivaa lahjaideaa. Joulun alla oleva isäinpäivähän on myös hyvää ideoiden poimimisaikaa kun ihmiset eri paikoissa keskustelevat lahjoista. Jostain keskustelusta minäkin nappasin idean tähän koruun, joka meillä ei tosin isäinpäiväksi ehtinyt, mutta oli ihan yhtä hyvä joululahjaidea.

Kyseessä on siis Lumoan tekstilaatta, jota saa eri mallisina ja kokoisina versioina. Itse tilasin pelkän laatan, koska tiesin mieheltä löytyvän vanhan ketjun. Meillä mies ei ole mikään korujen pitäjä, mutta tästä hän tykkäsi todella paljon ja se on ollutkin siitä lähtien kaulassa. Koruun en halunnut nimiä, vaan siihen on kaiverrettu lasten syntymäpäivät. Onpahan helppo luntata, jos joskus sattuisi unohtumaan ;) Tuossahan voi olla myös muuta tekstiä, kuten kihla/vihkipäivä tai vaikka tyttökaverin nimi jos niin haluaa. Vain taivas on rajana! Ei tarvitse siis välttämättä olla lapsia, että tämän korun voisi ostaa lahjaksi.


Minä itse puolestani olen saanut mieheltäni Kalevalakorun Lapsi-korun. Veetin synnyttyä sain sormuksen, mutta koska en osaa sormuksia oikein enempäänsä pitää, päädyttiin tähän koruun, johon kaikki lapset saisi näppärästi samaan. Minulla onkin kolme "tynnyriä" kolmesta lapsesta. Tytöille on korussa omat kivet, Veetin tynnyri on kivetön, koska en halunnut siihen sinistä. Näin se kuitenkin erottuu tyttöjen tynnyreistä.


Minusta tämänkin idea on tosi kiva ja joskus tulevaisuudessa lasten ollessa isoja voi jokainen saada halutessaan itselleen nuo omat osansa korua. Oma koruni pitäisi käyttää puhdistuksessa koruliikkeessä, kun noita kivellisiä ei oikein voi upotella mihinkään puhdistusaineisiin ja muutenkin tuo pinta on hieman haastava puhdistaa. Oma koruni satuttiin saadaan hyvällä alennuksella kun muistaakseni Kultatähti-nimisessä verkkokaupassa oli kaikki korut -30% ja myös Kalevalakorut sisältyivät tuon tarjouksen piiriin. Ketjuna mulla on joku ohuehko papuketju, ei se Kalevalan versio. Ystävälläni on tämä kaulakoru ja ihastuin siihen heti kun bongasin sen hänen kaulastaan. Muita kaulakoruja ei tule juurikaan pidettyä, koska tämä on niin mieleinen. Ehkäpä joku teistä sai näistä nyt kipinän mitä ostaa tai pyytää lahjaksi!
1 kommentti:

  1. Kun tyttö syntyi 2006, halusin ehdottomasti Kalevalan lapsi- korun. Silloin en arvannut, että tulen olemaan äiti viidelle ja nyt on tynnyreitä rivissä! Hintaa tuolle korulle on kertynyt, mutta kylläpä siitä tykkäänkin! Mulla on ketjuna Kalevalan oma, mutta ei se paksu mikä siihen oikeasti kuuluu.
    Tynnyreissä on jokaisella omavärisensä kivi, onneksi koruliikkeen omistaja on aina suostunut väritoiveisiin eikä ole tarvinnut pelata pelkästään niillä kahdella värillä.
    Liikkeessä olen käynyt puhdistutamassa korua parin vuoden välein,harmittavasti se tummuu todella äkkiä vaikkei arkikäytössä olekaan.

    Mari

    VastaaPoista