tiistai 1. marraskuuta 2016

Uusi tukka, suunnitelmia ja paniikki

Meillä on tiedossa hieman erilainen viikonloppu. Erityisen viikonlopusta tekee jo ensinnäkin se, että päästään miehen kanssa reissun päälle kahdestaan. En muista, että milloin olisi oltu viimeksi missään ihan kahdestaan. Joskus ennen Viian syntymää ehkä. Ainakin puolitoista vuotta sitten.

Sain kutsun Helsingissä järjestettävin Bloggers inspiration day:hin sekä illalla järjestettävään blogigaalaan. Kalenterista katsottiin, että mies on menossa torstaina joka tapauksessa Helsinkiin työmatkalle, joten minä hyppään perästä junaan perjantaina ja menen myös Helsinkiin. Perjantaina anoppi tulee yhdeksi yöksi lasten kanssa meille ja lauantaina äitini joko hakee lapset Pyhäjoelle tai ovat täällä meillä. Ihan miten itse haluavat. Sunnuntaina me tullaan jo takaisin eli todella pikainen reissu, kun juna on Helsingissä perjantaina vasta kahdeksan jälkeen.


En ole koskaan ollut missään blogitapahtumissa, koska ne yllättäen järjestetään aina hieman turhan kaukana täältä perähikiältä. Mielenkiintoista siis nähdä, että millainen meininki noissa pippaloissa on. Semmoinen once in a lifetime kokemus varmaan meikäläisellekin. Ehdin jo kehittää paniikin vaatteiden osalta, koska eihän mulla ole mitään sopivaa vaatetta tuommoisiin kemuihin! Kyselin vähän muilta, että kuinka hienoa vaatetta sinne laitetaan kun nimenä "gaala" kuulostaa niin hienolta. Katselin vanhoja gaalakuvia viime vuosilta ja pukeutuminen vaihteli suunnilleen iltapuvuista farkkuihin, niin otappa siinä sitten selvää pukukoodista. Eräs kommentoi, että aikoo laittaa "vain" cocktailmekon. Niitähän se mun kaappi onkin pullollaan. Not.


Tänään tein siis vielä paniikkiostoksia paikallisessa kaupassa ja hain yksinkertaisen pitsimekon ja kaulakorun. Ja ne sukkahousut! Pitää muistaa ottaa varaversiot kyllä laukkuun. Sama mekko menee sitten vaikka jouluna ja kyllähän mustalle nyt aina on käyttöä :) Kävin myös parturissa. "Oma" parturini oli lomalla, joten uskaltauduin vieraisiin ja vielä toiselle paikkakunnalle. Jälkeen olen tyytyväinen. Tällä kertaa jätettiin vähän pidempi polkka. Ehkä tämä on kuitenkin omaan makuun kivempi hieman pidempänä kuin se aivan lyhyt, vaikka kiva oli sekin.


Tässä olen aika kauhunsekaisin fiiliksin odotellut viikonloppua, koska sairastuin viime viikon puolella TAAS flunssaan (kolmatta kertaa alle kolmessa kuukaudessa!) ja sain sen kunniaksi ensinnäkin komean yskän. Toivon todellakin, että tämä ehtii parantua viikonlopuksi.


Mutta oikeasti se kaikken paras juttu on se, että sain myös herpeksen huuleen. Kaikista päivistä ja viikoista just nyt! Voitteko samaistua tunteeseen?? Mulle tulee herpes muutamia kertoja vuodessa ja tietenkin se tulee juuri nyt, kun pitäisi muka yrittää olla jotakuinkin edustuskelpoinen. En ala! Kaikki vinkit tuon paholaisen hävittämiseen lauantaiksi ovat arvokkaita.


Että semmoisia suunnitelmia. Odotan kyllä innolla sitä, että saa olla ruhtinaalliset kaksi yötä hotellissa! Varattiin huone yllättäen taas Scandicista, mutta tällä kertaa Marskista, missä en ole aikaisemmin ollutkaan. Instan puolella jo kirjottelinkin, että hieman jännittää, että miten tämmöinen maalaistollukka osaa tuolla isojen bloggarien seassa käyttäytyä! Mies saa kyllä luvan viedä mut perille ja hakea sieltä päivätapahtumasta, koska en todellakaan aio yksin liikkua mihinkään :D Oon muuten satavarmasti jossain aivan muualla kuin pitäisi! Onko teistä kukaan tulossa tapahtumaan tai oletteko olleet aikaisempina vuosina?

8 kommenttia:

 1. Hei mikä ihana on tuo takki sulla näissä kuvissa? Ja hyvin se menee, kunhan et päästä pierua yskiessäs :DD Herpes tuli varmaan siksi kun stressaat/jännität tuota reissua ja sitä tilaisuutta. Jospa se paranis. Hauskaa reissua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silverjunglen! Kävin kuukausi sitten naapurissa kutsuilla ja sain tilauksen jopa viime viikolla... Oli ollut jotain häikkää, mut eivät olleet sieltä päästä ilmoitelleet. Ja herpes todennäköisesti tuli tän flunssan kylkiäisenä. Säästyittekö muuten te flunssalta kun kävitte meillä?

   Poista
 2. Apteekista haet kunnon rasvat ja kerkeet saada herpeksen pois ennen viikonloppua. Se varmasti ikävä,ei kokemusta. Mutta oikein rentouttavaa viikonloppua teille! Hyvin sä pärjäät. Asukuvia sitten tänne kiitos ja toki gaalasta. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut niitä, mut en oo huomanut, et se menis yhtään nopeampaa ohi. No, on tässä onneksi aikaa vielä! Yritän laittaa kyllä sitten tännekn kuvia gaalasta, jos kamera mahtuu laukkuun :D

   Poista
 3. Kuulostaa ihan semmosilta ajatuksilta, joita mullakin ois jos johonkin gaalaan menisin. Siis JOS menisin! :D Kyllä sää varmasti hyvin selviät. Reissu kaksin miehen kans kelpais kyllä mullekin, ja ne hotelliyöt ja aamupalat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä munkin piti tosissaan miettiä, että onkohan tää ollenkaan mun juttu. Mut hei, kaikkea on kokeiltava ;) Ja saadaan kuitenkin se oma kahdenkeskeinen loma samalla.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Hei onpa huippu! Sut mää ainakin tunnistan naamasta jos muut on outoja! Tuutko kumpaankin tapahtumaan? Mietinkin, että ootkohan tulossa :) Oon päivätapahtumassa Murulit-blogin Meerin kans, joka onneksi lupautui kaveriksi, että ei tartte yksin mennä. MIes tulee sitten gaalaan mukaan.

   Poista