perjantai 11. marraskuuta 2016

Lastenhuoneen uusi valaisin (sis alekoodin!)

Puolisen vuotta sitten eräs kaverini vinkkasi minulle Facebookissa uudesta sivustosta, jonka puolestaan hänen vanha tuttunsa oli perustanut. Sivustolla oli tyylikkäitä, lastenhuoneeseen sopivia tuotteita. Kommentoi, että saattaisin pitää sen tyylisistä tuotteista. Ja voi kyllä, rakkautta ensi silmäyksellä! Sivusto oli EK for kids ja ensimmäinen tuote, minkä näin, oli vanerinen laatikko, jossa oli pisaroita. Sama kuin tämän ensimmäisen kuvan laatikko, mutta tosiaan pisarakuosilla. Yritin keksimällä keksiä, että mihin sen saisin meillä mahtumaan, mutta silloin sille ei ollut tilaa ja se jäi tilaamatta.

ek for kids talosänky
Kuvat: Ek for kids

Aloin seurata yritystä myös instassa, minne putkahteli toinen toistaan ihanampia tuotteita ja heti kun näin pilvivalaisimen, tiesin, että se on meidän Aavan tuleva yövalo. Maali on liitutaulumaalia, joten siihen voi myös halutessaan kirjoittaa jotain. Ek for kids valmistetaan täysin Suomessa, tarkemmin sanottuna Kuopiossa.

"EK for kids -mallisto sai alkunsa keväällä 2016, kun Kuopio Designmarket -myyntitapahtumaan kaivattiin lapsille leikkipiste. Aluksi syntyi tiipii ja talosänky, sittemmin suloiset pisara- ja pilvityynyt. Viattomasta leikkipisteestä syntyi vahingossa EK-lastenhuonemallisto."


Me on pikkuhiljaa sisustettu Aavan huonetta uusiksi, kun hommattiin kesällä uudet kalusteet sinne. Nyt vihdoin saatiin sitten myös yövalo ja hyllykkökin seinälle.
 
Arvasin heti valaisinta tilatessani, että se on myös Aavan mieleen. Pähkäilin pitkän tovin puunvärisen ja vaaleanpunaisen välillä ja lopulta päädyin kuitenkin vaaleanpunaiseen, koska arvasin sen olevan enemmän Aavan mieleen. Ja oikeassa olin! Tyttö oli aivan tohkeissaan uudesta pilvestään.Valaisimien ja säilytyskalusteiden lisäksi EK:n valikoimissa on myös mm. ihania rakennuspalikoita, kelloja sekä tietenkin noita talosänkyjä. Jos tytöt eivät tarvisi kohta kerrossänkyä, tilaisin tuon saman tien meille. Se on niin kaunis! Ollappa isompi talo, jossa olisi joka lapselle oma huone. Kiitos Minna siis puolen vuoden takaisesta vinkistä <3
Nyt alan pikkuhiljaa olla tyytyväinen Aavan huoneen sisustukseen. Ainahan sitä pientä viilattavaa löytyy, mutta nyt on ainakin kalustepuoli kasassa. Tosin olen miettinyt, että haluaisin tuohon pikkupödän ja hellan tilalle sellaisen Ikean leikkikeittiön. Jotenkin tuo pelkkä hellaosa on niin köyhä, eivätkä tytöt sillä kamalasti leiki.


Säilytyskalusteet ovat Ikean Stuva-sarjaa ja ovat olleet todella mieluiset. Edellisessä Ikean lokerikossa tavarat olivat ärsyttävästi koko ajan esillä tehden huoneesta sekaisen näköisen. Tässä ne ovat kätevästi lapsen ulottuvilla, mutta kuitenkin piilossa. Yllättävän paljon tavaraa mahtui muuten tuonne sisään, vaikka se ei kuvissa isolta näytäkkään.

lastenhuoneen sisustus

lastenhuoneen sisustus


Mustavalkoisen hyllyn tilasin jokin aika sitten jo Tuutilullan verkkokaupasta. Saatiin se nyt vihdoin seinälle samalla kun ruuvattiin tuo pilvilamppu.

Hyllyjen päällä on nyt myös hyvin leikkitilaa nukkekodille, jonka kunnostin Aavalle syntymäpäivälahjaksi.


Myös teillä on nyt mahdollista hankkia pienellä alennuksella valaisin Ek for kids-valikoimasta sillä koodilla nauravanappi11  saatte valaisimista -15% alennuksen. Tästä ihana lahja vaikka pukinkonttiin ja samalla voi tukea suomalaista työtä.

Joko merkki oli teille entuudestaan tuttu? Jos olette instassa, niin täällä näyttää olevan EK for kids-kello arvonnassa!

*Tuotteesta saatu alennusta bloginäkyvyyttä vastaan

1 kommentti: