keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Black Friday vinkkejä

Tämän viikon perjantaina vietetään taas Black fridayta, mikä tietää siis hurjia alennuksia niin nettikauppoihin kuin kivijalkaliikkeisiinkin. Monella kaupalla on nyt jo pitkin viikkoa "black week"-tarjouksia ja tietyissä tuotteissa tarjousprosentit nousevat minusta jo korkeammiksi kuin esimerkiksi joulun jälkeisissä alennusmyynneissä. Itsellä on tarkoitus katsella jo ensi talveksi toppaa ja tietenkin joululahjajuttuja!

Kokosin tähän postaukseen joitakin liikkeitä, joissa voisi olla teille sopivia tarjouksia menossa. Toivottavasti näistä on apua! Mulle saa puolestaan vinkata jos esimerkiksi Marimekon asioita on hyvässä tarjouksessa jossain ;)

Lekmerillä on jo alkanut lähtölasku Black fridaylle ja siellä on jo alekoodeja käytössä. Lisäksi käynnissä on myös joululahjametsästys ja itse naputtelin sieltä jo UV-puvun Veetille (14,9e), Aavalle Frozen kalenterin (6,9e) ja Viialle ensi talveksi Didriksonin haalarin! Leluja ja vaatteita oli siis nyt jo yli tuhat tuotetta alennuksessa ja perjantaille tulee varmasti lisää.

Elloksella näyttää olevan myös oma sivu "black friday offers". Lisäksi menossa on kamppis, jossa koodilla 345733 saa -40% kalleimmasta tuotteesta ja kaupan päälle kaksi Iittalan kivituikkua kun tilaa yli viidelläkympillä. Alekoodi ei koske merkkituotteita. Itse katselin Elloksen valikoimaa jo vähän sillä silmällä, että mitä sieltä voisi lapsille ostaa jouluksi. Noista muuten tuo Frozen-kaulakoru on Aavan oma toive lelulehdestä :)

Lundby-makuuhuone, valkoinen | Lego Dimensions -aloituspakkaus | Yleiskone, valkoinen/harmaa | Elsa Jewelry |

Babyshopissa on myös perjantaina ale ja nyt osa ulkovaatteista on jo -30%:n alessa. Esimerkkinä Ticket to heavenin toppavaatteet.

Boozt:lla koodilla SURPRISE saa tänään torstaina -20% alennusta jo aletuotteista kun ostaa vähintään 108e:lla. Muita alennuksia on varmasti huomenna luvassa!

Myös Jollyroom näytti paukuttavan hyviä tarjouksia jo nyt viikolla, itse taidan ostaa muutamia aiemmin katseltuja joululahjoja sieltä, kun näytti olevan puoleen hintaan :)


Zalandolla on myös tuotteita jopa -70% alessa. Parhaat alet on helppo suodattaa valikosta ottamalla vaikkapa vain tuotteet, joiden alennus on yli 50%.

Alennuksia ja löytöjä voit tehdä myös esimerkiksi näissä kaupoissa:Hobbyhall Onko teillä jotain tiettyä tavaraa, jonka meinaatte ostaa, jos sopiva tarjous tulee vastaan?


*postaus sisältää mainoslinkkejä

2 kommenttia:

  1. Ehdottomasti joululahjoja lapsille ja kummilapsille.Työttömälle Joulu on hillitön menoerä ja helpottaisi kummasti jos jonkin toiveen saisi hankittua edullisemmin.Myös toppahousuja etsin itselleni:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulu on hillitön menoerä varmasti kaikille, varsinkin jos ei käytä tarjouksia hyväksi. Itse olen ostanut nyt jo muutaman joululahjan kun on sattunut olemaan puoleen hintaan sellaisia, mitä olin etukäteen ajatellut! Yhden lahjan hinnalla olen nyt ostanut monelle lahjan. Toppahousuja kannattaa tsekata Elloksen alesta ja huomenna on varmasti myös XXL-kaupassa isot alet!

      Poista