tiistai 12. heinäkuuta 2016

Zepra-haalari

Kauppoihin ilmestyi viime viikolla uusi Ottobre ja koska siinä oli useampi kiva malli, mitä halusin kokeilla, niin ostin lehden itselleni. Ensimmäisenä testaukseen pääsi tämä zepra-haalari koossa 80cm. Muutoin ompelin tämän ihan kaavan mukaan, mutta lisäsin lahkeisiin "resorit" samasta kankaasta, sillä olin kuullut, että tämä on pientä mitoitusta. Ja auttamattoman lyhyet olisivatkin olleet, jos en jatkoja olisi tehnyt.


Malli on tuollainen hieman baggy ja etupuolella on kiva laskos edessä. Suhteellisen simppeli pienellä yksityiskohdalla. Ajattelin, että otamme mökillä kivat sovituskuvat ulkona tästä haalarista, mutta tuo touhottaja on niin kova liikkumaan, että siinä ei paljon ehdi poseerata :)


Tässä näkyy vähän tuo keskikohdan laskoskin. Tämmöisen voisin ommella myös Aavalle, kun suurin koko taisi olla 110cm. Kangas on Paapiin myymälästä Kokkolasta ostettu joskus keväällä ja siitä asti kaapissa marinoitu. Nyt sitten käytin sen tähän ja leikkasin lopusta jämästä vielä leggarit Viialle.


Niskamitta tässä riitti hyvin myös kestopepulle, vaikka monesti se kinnaa näissä Ottobren malleissa jos suoraan kaavan mukaan tekee. Sanoisin, että vastaa siis aika hyvin kokoaan, kun Viia on hieman vajaa 80cm pitkä. Tämmöisessä mallissa ei ole myöskään niin kamalasti väliä sillä, että onko käyttäjä laihempi vai pullukampi, istuu varmasti nätisti molemmille,

Tuo meidän bambijalka on kyllä niin hellyttävä kun se päästää menemään kävellen tai melkein juosten jalat vielä hieman harallaan <3


Oletteko te ehtineet jo ommella jotain uusimmasta Ottobresta? Mulla taitaa mennä seuraavaksi niitä isompien tyttöjen mekkoja testiin. Hyvä ommella nyt vielä kotona ollessa hoitovaatetta syksyksi, kun sitten voi olla aika hieman kortilla.4 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää, harmi kun meillä ei oo tyttöjä. Oliko siinä uusimmassa ottobressa kivoja kaavoja pojille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enpä kyllä kattonut sillä silmällä! Ainakin se yks kiva haaremihousutyyppinen kaava jossa oli tiukat lahkeet oli kiva! Semmonen nappilista edessä. Sen ajattelin kyllä kokeilla tytöillekin, vaikka se oli minusta enemmän pojan housu.

   Poista
 2. Minäkin nappasin lehden kotiin, oli hyviä ohjeita ja parit housut olen jo ommellutkin :) Oi osaisimpa minäki ommella niitä vähän hankalampia ommelluksia.. Kivalta näyttää tuo haalari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä haalari on kyllä nopsa ja helppo ommella, kannattaa kokeilla :) Teitkö ne housut, jossa oli ne napit siinä edessä??

   Poista